golden circle comedy club,  mitt Stockholm,  stand up comedy,  stockholmstips,  utlottningar

>Vinn två biljetter till Golden Circle Comedy Club!

>

Nu är det dags igen!
Snart torsdag och ännu en rolig kväll på Golden Circle Comedy Club! Denna vecka gästas Marcus Palm av bl.a. Soran Ismail och Patrik Larsson – en kväll man inte vill missa! Observera att ny showtime är redan 20.00!

Jag kommer självklart att vara där, och har återigen fått möjligheten att lotta ut två biljetter bland mina läsare! Det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att skriva en kommentar på detta inlägg och sedan hålla tummarna så hårt du kan! Onsdag kväll drar jag en vinnare… Lycka till!
Showen börjar 20.00 och garanterat bäst platser får ni genom att maila comedy@tvagrabbar.se för att boka bord från klockan 19.00 och framåt. Meny finns här!
Kolla in eventet på Facebook!

.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.