6 kommentarer

 • Everyday Matters

  >Ja Helena jag har varit iskall om händerna heeela dagen förutom en paus när jag gymmade på lunchen. DÄR skulle jag verkligen vilja vara, älskar sol och värme men tycker även att årstiderna har sin charm om det bara inte var så förb**** kallt!

 • mamma

  >Åhhh vilken härlig bild 🙂
  Här har det regnat hela dagen…de e väl bara att vänta på snön nu…snart så kommer åter ljusa tider haha
  KramKram

 • Pernilla

  >Här jhar det varit 8 grader varmt idag, varmare än förra veckan faktiskt.

  Och jag får åka till jobbet 3 timmar tidigare än jag skulle ha gjort denna underbara måndagkväll, så värmen kommer jag nog att hålla 😉 Kaos, väntrummet svämmar över med folk – och jag får tjäna några extra kronor, jippie!

  Ha en skön kväll!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.