musik

>Höstblues…

> Igår efter jobbet åkte jag till Big Ben på söder för att se min vän Stiko Per Larsson. Jag har skrivit om honom förut, men han är värd att nämna om och om igen. Kan inte tänka mig en svensk artist som kan fånga min höstmood bättre än vad han gör.
Ge honom en chans, ni hittar båda hans fantastiska skivor på Spotify. Personligen tycker jag dock att man ska se honom live, det är då han kommer till sin rätt till hundra procent. Det är han, gitarren och kilometervis med texter. Texter som får en att vända och vrida på det mesta i huvudet…
Se en av hans bästa låtar här.
Foto privat..

8 kommentarer

 • Kotte

  >Du får ju ropa till lite innan. Det är sådant som ska göras under höstens mörker, musik och vänner i mysig miljö. Hoppas på att han spelar snart igen.

  Kul att du är tillbaka, du är en litet vitaminpiller på morgonen 🙂

 • Vida

  >När jag gick i låg och mellanstadiet i min lilla byskola så gick vi i 1-2:a osv.. vartannat år gick jag med hans storasyster (som är ett år yngre än mig).. världen är inte större än så 🙂

 • MAJA: Style & Life by Leia

  >Underbart att se att du är tillbaka lite;)

  Haha….Per ja…du skulle sagt till så hade jag gjort dig sällskap…även om han mer är Josh´s-Per för mig än Stiko-per:)

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.