mitt Stockholm,  musik,  stockholmstips

>Vardagar är underbara dagar

> Är det något jag är bra på är det att ta vara på varje dag. Försöka att inte skilja nämnvärt på vardagar och helger. För vem vill sitta hela livet och se veckorna som en transportsträcka till helgen? Eller att sucka 47 veckor per år och leva för sina 5 semesterveckor?
Nej tack, inte jag iallafall.
Igår var det dags för mig att plocka upp en gammal tisdagstradition, vilket innebär liveklubb på Musslan på Dalagatan i Vasastan. Ett mysigt litet ställe där det varje tisdag bjuds på (gratis!) livemusik, både små och större namn. Klubbvärd är min vän, som jag har bloggat en del om, och som själv brukar förgylla kvällarna med några egna låtar.
Lite livemusik och ett glas rött på en tisdag = vardagslyx.

Igår blev det dock endast mineralvatten för min del. Anledningen? Om en dryg timme skall jag bege mig till jobbet trots att jag inte börjar jobba förrän 14. Chefen ska sätta mig på prov och göra diverse tester för att få fram min egentliga fysiska ålder. Han hävdar att jag är strax över 20 i kroppen, jag är skeptisk. Om ett par timmar har vi svaret.
Foto privat. Stiko Per Larsson på Musslan igår..

13 kommentarer

 • Anonymous

  >som du super lär du vara gammal!!! skulle gisssa på 30!!! du har skrivit förut att du längetar till dina helger nu måste du jobba helger??? hur går de ihop???

 • emi

  >oh, spännande. Hoppas du meddelar hur det gick 🙂 Och jag tycker också man ska försöka ta vara på varje dag så mycket som möjlligt, jag har svårt för, eller tycker synd om kanske är rätt ord, de som en måndagmorgon säger "måndag – då är det snart helg"..

 • Kotte

  >Roligt test, så mycket som du tränar lär du hamna långt under 30!

  Bra tisdagstips! Det ligger nära hem så jag får ta med mannen någon tisdag, lite livemusik en vardagskväll låter som balsam för själen.

 • Miss M

  >Du har så rätt, läste en gång "alla dessa dagar som passerade, inte visste jag att de var livet". TÄNKVÄRT! Varje dag ska levas och upplevas =)
  Kram

 • Vida

  >Härliga tankar om att vardagar är lika viktiga.. det enda jag egentligen saknar på vardagarna är sovmorgonen då jag är något av en trötter på morgnarna.

  Ha det gott!

  Liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.