mitt Stockholm musik stockholmstips

>Vardagar är underbara dagar

> Är det något jag är bra på är det att ta vara på varje dag. Försöka att inte skilja nämnvärt på vardagar och helger. För vem vill sitta hela livet och se veckorna som en transportsträcka till helgen? Eller att sucka 47 veckor per år och leva för sina 5 semesterveckor?
Nej tack, inte jag iallafall.
Igår var det dags för mig att plocka upp en gammal tisdagstradition, vilket innebär liveklubb på Musslan på Dalagatan i Vasastan. Ett mysigt litet ställe där det varje tisdag bjuds på (gratis!) livemusik, både små och större namn. Klubbvärd är min vän, som jag har bloggat en del om, och som själv brukar förgylla kvällarna med några egna låtar.
Lite livemusik och ett glas rött på en tisdag = vardagslyx.

Igår blev det dock endast mineralvatten för min del. Anledningen? Om en dryg timme skall jag bege mig till jobbet trots att jag inte börjar jobba förrän 14. Chefen ska sätta mig på prov och göra diverse tester för att få fram min egentliga fysiska ålder. Han hävdar att jag är strax över 20 i kroppen, jag är skeptisk. Om ett par timmar har vi svaret.
Foto privat. Stiko Per Larsson på Musslan igår..

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Angelica
  28 oktober, 2009 at 08:43

  >Vad spännande, men jag tror också runt 20. Sånt test måste jag också göra nån dag, det verkar kul.

 • Reply
  Anonymous
  28 oktober, 2009 at 09:26

  >som du super lär du vara gammal!!! skulle gisssa på 30!!! du har skrivit förut att du längetar till dina helger nu måste du jobba helger??? hur går de ihop???

 • Reply
  Ellinor
  28 oktober, 2009 at 10:24

  >Det är härligt att unna sig dessa små stunder av verklighetsflykt i vardagen.
  Hoppas du får en bra dag!
  Kram

 • Reply
  Åsa
  28 oktober, 2009 at 10:50

  >Inte en dag äldre! Var inte vi på rosa 20-års fest för inte alls längesedan? 🙂 STOR KRAM

 • Reply
  Miss Agda
  28 oktober, 2009 at 11:08

  >Så himla spännande 🙂 Du får rapportera noga sen. Kram!

 • Reply
  emi
  28 oktober, 2009 at 11:37

  >oh, spännande. Hoppas du meddelar hur det gick 🙂 Och jag tycker också man ska försöka ta vara på varje dag så mycket som möjlligt, jag har svårt för, eller tycker synd om kanske är rätt ord, de som en måndagmorgon säger "måndag – då är det snart helg"..

 • Reply
  Pernilla
  28 oktober, 2009 at 15:01

  >Vad spännande med tester! 🙂
  Önskar ett lång tinlägg om hur detta går till..

 • Reply
  Ann
  28 oktober, 2009 at 15:47

  >Vilket roligt test! Skulle jag oxå vilja prova. Berätta hur det gick till…och hur det gick!

 • Reply
  Kotte
  28 oktober, 2009 at 15:54

  >Roligt test, så mycket som du tränar lär du hamna långt under 30!

  Bra tisdagstips! Det ligger nära hem så jag får ta med mannen någon tisdag, lite livemusik en vardagskväll låter som balsam för själen.

 • Reply
  Miss M
  28 oktober, 2009 at 16:26

  >Du har så rätt, läste en gång "alla dessa dagar som passerade, inte visste jag att de var livet". TÄNKVÄRT! Varje dag ska levas och upplevas =)
  Kram

 • Reply
  Ingela
  28 oktober, 2009 at 16:39

  >Sv: Nej vad trist! Jag som hoppades på att få träffa dig!

  Lycka till med testerna!

 • Reply
  mamma
  28 oktober, 2009 at 19:42

  >"Dagarna kom och gick…inte visste jag att det var livet"
  Men nu vet jag 🙂

 • Reply
  Vida
  28 oktober, 2009 at 21:01

  >Härliga tankar om att vardagar är lika viktiga.. det enda jag egentligen saknar på vardagarna är sovmorgonen då jag är något av en trötter på morgnarna.

  Ha det gott!

  Liv

 • Leave a Reply