filmrecensioner

>En underbar svensk film!

> Tog tag i den här bakisdagen och drog på bio. Ensam i biomörkret med popcorn är bättre än ensam i soffmörkret utan popcorn.
Tänkte se Trubbel i paradiset, en tjejfilm utan krav på tankeverksamhet, men är glad att jag ångrade mig i biljettkön och valde Bröllopsfotografen istället. Alltså – vilken underbar film! Kjell Bergqvist briljerar som vanligt och Björn Starrin är helt klockren i huvudrollen. Värmländskan är bredare än någonsin och jag skrattade och grät omvartannat. Ni bara måste se den!
Nu är det dags att avrunda dagen, lägga sig en stund på spikmattan och sova några välbehövliga timmar innan klockan ringer strax innan 5. Imorgon är det måndag, en av mina favoritdagar!
Sov sött mina vänner…
Foto privat. Personalfest 2005. I bakgrunden Björn Starrin som var där och uppträdde med sitt band The Starboys – fantastiskt bra!.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.