dryck träning

>Helena + soffan = sant

> Min arbetsvecka är över och nu väntar tre lediga dagar (ska iofs till jobbet på lördag, men då vankas det bara personalfest…). Efter jobbet körde jag ett rätt snabbt intervallpass (5 km, drygt 21 min) på löpbandet och lite överkropp i gymmet, och kunde redan efter 500 meter konstatera att jag har en vansinnig träningsvärk i rumpan efter gårdagens BodyCombat – underbart!
Nu har jag parkerat mig hemma i soffan med en kopp té och tror bestämt att jag tänker stanna här hela kvällen…kan hända tar jag en avstickare till badkaret en sväng.
Mitt té måste by the way vara det godaste som finns – Choco Aztek Spice från Yogi Tea som följde med mig hem från hälsomässan i söndags är en blandning av kakaoskal (60%), ingefära, kanel, lakrisrot, carob, kornmalt, kardemumma, ingefära, kryddnejlika, vanilj och svartpeppar. Alltså, ni måste smaka, det är verkligen det godaste téet jag någonsin druckit!
Det jag också gillar med Yogi Tea är att det alltid hänger ett litet budskap på tépåsen. Mitt budskap idag var Be proud of who you are. Tar det med mig in i min helg som börjar nu.
Lovade ju bilder från Pink-konserten…men eftersom min bästa och mest underbara vän redan har lagt ut sina så är jag en latmask och länkar till henne. Vi tänker ändå alltid lika i allt…ord, text och bild. Enjoy!.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Ann
  12 november, 2009 at 18:18

  >Oh, vilket spännande te! Var hittar man det? Idag kom lakritskolan hem till mig, den ska jag njuta av vid fredagsmyset i morgon! Gottigt!
  Jag skulle oxå behöva det där "be proud of who you are"-meddelandet nu…

  Hoppas du får tre helt underbara lediga dagar!

 • Reply
  Ingela
  12 november, 2009 at 18:33

  >Mmm..låter som ett smarrigt te!

  Soffan låter inte som en dålig plats att spendera torsdagskvällen i!

  Kram

 • Reply
  Julie
  12 november, 2009 at 19:39

  >Mums, det lyder som en skøn te!
  Håber du nyder aftenen i sofaen:-)

 • Reply
  Ellinor
  12 november, 2009 at 19:59

  >Låter som en underbar start på helgen.
  Det där teet lät minst sagt spännande. Perfekt för ruggiga höstkvällar. Vet du vart det säljs?
  Kram

 • Reply
  Vida
  12 november, 2009 at 20:57

  >Yogithe är fantastiskt och att man får med sig ett litet ordspråk känns så himla lyxigt.

  Kramen igen

 • Reply
  frida
  12 november, 2009 at 22:25

  >Det tee´t måste jag testa! Tack för tipset och ha en underbar helg.

 • Reply
  Miss Agda
  12 november, 2009 at 22:28

  >Oj, har helt missat det där med budskap! Dricker yogi lakritste flera ggr i veckan hemma, men har aldrig kollat på tepåsarna så noga. Ska nog ta mig en kopp nu genast. Ditt te lät förresten underbart gott, måste absolut testas!
  Ps: Kul med NY!! Väldens härligaste stad (efter Stockholm) om man frågar mig 🙂

 • Reply
  Helena
  13 november, 2009 at 08:14

  >Till er som undrar var ni kan köpa Yogi Tea – kolla hälsokost, där brukar de finnas! Kram till er alla och tack för att ni alltid är här och gör små avtryck..!

 • Leave a Reply