älskade familjen glädje

>Jag är med mamma…

>

…och har inte riktigt tid att fokusera på bloggen för tillfället.
Istället har jag och mamma varit på stand up comedy, hängt tillsammans på mitt jobb (där mamma hälsade på mina kollegor och bjöd alla på uppskattat julgodis), skrattat, gråtit, ätit mysig lunch på Blåbär, promenerat genom stan, fikat och sitter nu och dricker ett glas rött, äter chokladdoppade gojibär och tittar på Idol i duntofflor…och helgen har knappt börjat!
Önskar er alla en helt underbar helg!
Foto privat. Jag och mamma på väg till Riga, januari 2008.

.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lady Thirty
  21 november, 2009 at 08:17

  >åh vad mysigt ni har det 😀
  bland det bästa som finns, är att få ha egna dagar med sin mamma!
  ha det så bra i helgen!
  kramelikram

 • Reply
  Everyday Matters
  21 november, 2009 at 08:40

  >Vad myysiga ni är :0) önskar att jag och stumpan har en sån relation i framtiden.

 • Leave a Reply