utmaningar

>En liten del av mitt 2009…på begäran

>Fina Sara frågade, och jag svarar som vanligt (över?)ärligt från hjärtat.
Här har ni en del av året som gick…

Årets…
Bedrift: Att lyckas lämna den andra världen. Den parallella. Det gör ont när jag tänker på den. Aj. (ha inte bråttom om du ska läsa alla inlägg från den andra världen, det tar tid…)
Bittra: Att bli uppsagd från jobbet. Anledningen, ”arbetsbrist”, var dock mer än en överdrift, eftersom det sist jag kollade satt en överbetald konsult på min plats. Mig får de aldrig tillbaka, not for the world.
Resa: Året började i Ecuador med min all time drömresa…Galapagosöarna med lillebror. När jag tittar på mina foton blir jag avundsjuk på mig själv och kan fortfarande inte riktigt förstå att jag har vandrat runt där bland jättesköldpaddor, märkliga ödlor och blue footed boobies. Overkligt.
Nytillskott: En sommarstuga i mitt vackra Dalarna. Min morfar byggde den en gång och när jag och lillebror (ok…och du mamma…) har putsat klart kommer vi att tillbringa många sköna och eftertänksamma dagar där. Längtar!
Förlust: Det står still. Har jag verkligen förlorat något? Spontant…nej. Vunnit något? Massor.
Vuxenpoäng: Jag fyllde 30 och firade det! Dessutom har jag lärt mig att sticka. Då är man väl ändå vuxen på riktigt?
Fysiska förändring: Hela jag har genomgått en fysisk förändring under året, och jag vågar påstå att jag aldrig har varit i bättre form än nuunderbar känsla!
Läsupplevelse: Det finns något som slår alla böcker jag har läst under året, och det är alla kommentarer som jag fick på mitt gästinlägg hos Vida. De gick rakt in i mitt hjärta och det är en minst sagt härlig känsla att veta att man påverkar människor med det man skriver.
Insikt: Att good things come to those who wait. Jag väntar dock fortfarande på vissa saker, men är övertygad om att de kommer när det är dags.
Teve-besatthet: Har en onödigt stor och dyr tv som står i stort sett orörd. Synd att säga att jag är besatt va?
Projekt och nyårslöfte: För tidigt att säga såhär två dygn innan nyårsafton, jag skissar fortfarande på det ultimata målet för 2010. Känner dock i hela kroppen att det blir ett bra år och att något stort kommer att hända. På riktigt.

Jag planerar att fortsätta sammanfattningen av mitt 2009 och undrar därför vad ni vill veta om mitt år?
Medan ni funderar på det skickar jag nyfiket vidare den här lilla uppgiften till Petra, Miss Agda och Emelienyfiken!.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Ellinor
  29 december, 2009 at 22:27

  >Det låter verkligen som om 2009 har varit ett bra år för dig och det har varit roligt att ta del av en del av det här på bloggen 🙂
  Jag hoppas att du tar oss med även under 2010!

  Stor kram

 • Reply
  Sara
  29 december, 2009 at 22:35

  >Oj, Galapagos och 30-ârsbaluns! Vilket âr, men jag önskar dig ett ändâ bättre 2010!

  XXX

 • Reply
  Felicitas
  29 december, 2009 at 22:45

  >Härlig läsning – vad skönt att ditt 2009 varit så bra!! 🙂 Mitt har varit underbart, mindre underbart, kaotiskt och fantastiskt om vartannat. 🙂

  Kram sötis!!

 • Reply
  Sandra
  29 december, 2009 at 23:17

  >2009 låter som ett riktigt fint år för dig. Önskar dig ett ännu lite bättre 2010 med massor av tuff träning och livsnjutande!

  Kram

 • Reply
  Irina
  29 december, 2009 at 23:55

  >Vilket sammanträffande! Håller precis på att sammanställa en likande lista. Dyker upp innan nyår.

  2010 blir ett toppenår. Jag lovar! 🙂

 • Reply
  frida
  30 december, 2009 at 00:27

  >Jag gillar din överärlighet, du gör det på ett fint smakfullt sätt utan att avslöja något. Något stort kommer att hända 2010 jag känner det också på mig!

 • Reply
  Cicci
  30 december, 2009 at 10:24

  >Roligt läsning!

  Ha ha tack!
  Nope, jag sk ainte på blogger boot camp, ska resa till gran canaria faktiskt =)Kram

 • Reply
  Sophia
  31 december, 2009 at 14:19

  >Känns ju helt fantastiskt skönt att veta att man även som 30 åring kan vara tokfräsch och topptränad! Jag har varit lite orolig att det går utför efter 25, men icke! 😉

  Gott nytt år!

 • Reply
  Vida
  1 januari, 2010 at 22:26

  >Intressant lista och jag förstår att du fick så fina kommentarer på ditt fina inlägg med kloka tankar. Önskar dig ett magiskt och skimrande 2010.

  Kramar i massor från Liv

 • Reply
  The Cobra
  3 januari, 2010 at 23:18

  >Men du, för mig som är relativt ny i din värld, kan du inte berätta vad parallellvärlden står för? Inte dyka ner i den, bara säga vad det är? Skummade lite och möttes av höga och låga tankar… förstår inte riktigt.
  Bra att det är en lyckad bedrift att ha lämnat iaf! 🙂

 • Reply
  Helena
  4 januari, 2010 at 07:02

  >Kära Cobra…det handlar självklart om en man…en man som jag delade allt med och som jag kom väldigt nära. Dock var det tvunget att ske i en annan värld eftersom jag inte hade någon plats i hans vanliga liv, ett liv som han allt som oftast kände ett behov att fly från. Ett liv som han dock fortfarande lever…inte helt oväntat. Vi hade en speciell kärlekssaga som var just det…en saga.

 • Leave a Reply