minnen resor

>What to do?

>Ärligt talat – nyårsafton är i övermorgon och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska göra. Hade mer än gärna sett en repris på förra årets strömlösa middag…men det är liksom lite långt att åka hit.
Tips anyone?
Foto privat. Trerätters i djungeln…ta mig tillbaka..

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Åsa
  29 december, 2009 at 11:47

  >Visst är det galet att det är nyårsafton i morgon. Du kommer säkert att kunna hitta ngt mysigt att göra. Hoppas att du får en ett jätte fint nyår och att vi ses på det nya året. Ha det gott och sköt om dig. Kramar

 • Reply
  Åsa
  29 december, 2009 at 11:48

  >i övermorgon så klart. 🙂

 • Reply
  Petra
  29 december, 2009 at 13:44

  >Kommer du inte på nåt så haka på mig ner till Smålands skogar 🙂 Blev grymt sviken av en person som jag haft nyårsplaner med, men skam den som ger sig! kram

 • Reply
  Anonymous
  29 december, 2009 at 14:28

  >Hej bästa du:) Som jag ser det finns det två alternativ beroende på hur du vill må första dan på nya året:
  1.Om du vill vakna med huvudvärk, muntorrhet, uttorkad, illamående och överkörd av en ång vält: gå på fest och bli full.
  2.Om du däremot vill vakna med ett huvud fullt med planer och kreativitet, fresch andedräkt, träningsladdad och hungrig: stanna hemma elr kom hit och bara bli lite berusad :)Kram från moster.

 • Reply
  Irina
  29 december, 2009 at 16:21

  >Om du fortfarande söker nyårsaction så är du välkommen att liva upp Cadierbaren på Grand tillsammans med mig och Olga. Hon är minst lika sporttokig som du, och hur jag är vet du redan. 🙂 Kan bli tidernas succéparty med så mycket glad energi på samma ställe.

 • Reply
  Helena
  29 december, 2009 at 20:36

  >Petra och moster – TACK, men nu blir jag kvar i stan…
  Irina – söta du! Jag tvekar inte en sekund på att jag skulle ha trevligt i ert sällskap…däremot är inte Cadierbaren min grej…tror jag utan att ha den blekaste aning egentligen! 🙂 Tusen tack för inbjudan!
  KRAMAR till er alla!

 • Leave a Reply