filmrecensioner

>Dr Parnassus…du driver mig till vansinne

>Filmen hann inte ha premiär innan han lämnade oss, och det är onekligen smått overkligt att se Heath på duken igen. Man ryser liksom när han dyker upp första gången…
Att man dessutom har lyckats klämma in Jude Law (finns det någon gräns för hur vacker man kan bli?), Johnny Depp och Colin Farrell i samma film är ju nästan lite för bra för att vara sant, iallafall för ögat (att de hamnade där för att rädda filmen p.g.a. Heaths död hör inte hit…).
Men snälla – kan någon förklara för mig vad Terry Gilliam vill säga? Eller är det bara jag som sitter som ett frågetecken efter två timmar av fantastiskt vackra, men ack så förvirrande, scener?.

7 kommentarer

 • MAJA: Style & Life by Leia

  >hihi…sötgurka:) Vill gärna se filmen enbart pga allt ögongodis men sen blir jag lite tveksam för jag har s svårt för filmer som inte går att förstå….där sitter jag och känner mig totalt korkad:)

  kramar i massor från mig å lillkillen

 • Ann

  >Oj, snacka om ögonlördagsgodis!
  Vi ska på Avatar ikväll, 3D på Heron City. Stort för en jänta från hälsingeskogarna…;)
  Ha en underbar lördag fina!

 • frida

  >Håller med om Jude Law, i filmen med Cameron Diaz (gammal kärleksjulfilm, kommer ej ihåg titeln) är han grymt snygg! Vad heter filmen som du snackar om? Måste se den!

 • Helena

  >Frida – The imagniarium of Dr Parnassus…skum men bra på något sätt.
  Och den du snackar om är The Holiday…my oh my vad snygg han är i den! Har den hemma på dvd och kan se den om och om igen…yummie! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.