träning,  träningsprylar

>Nike Convention dag 1 – en studie i tålamod

> Första dagen på Nike Convention 2010 är över, en dag som för min (och Carros, som ”lägligt” nog också är sjuk) del spenderades som åskådare. Det är svårt att förklara för en person som inte tränar hur frustrerande det är att tvingas sitta still bredvid och titta när andra får dansa, svettas, slåss, kämpa och ha roligt. Man riktigt ser hur endorfinerna virvlar i luften men man når dem liksom inte…

Nu var det tur att det var två optimister som var sjuka just idag, och redan imorse bestämde vi oss för att göra det bästa av situationen, passa på att umgås och prata om allt vi aldrig hinner prata om och fokusera på att bara mingla och ha det bra.
Eftersom ingen av oss var jättesugen på att vandra omkring satte vi oss helt enkelt där det var bäst utsikt, köpte en kaffe och blev sittande. Det visade sig vara ett smart drag. Bra överblick över lokalen och perfekt sätt att fånga upp folk man ville prata med. Småförkylda Leon hängde hos oss ett bra tag, Terese kom förbi och pratade marathon och prestationstårar, det avhandlades diskbråck med Viktor, Monika bjöd som alltid på energi och berättade om sitt nya projekt, Per och Robert kramades, vi försökte reda ut den bristande morgontrafiken i Stockholm med Åsa och Cizzi uttryckte sin frustration över sin egen förkylning.
En jätteskön dag men inte i närheten så svettig och fysiskt stimulerande som vi tänkte oss för någon vecka sen.

Well…vad är en bal på slottet? Fick ju ett par nya skor (som om jag behöver det…) och en fin väska iallafall…och imorgon är en ny dag. En ny dag när jag förhoppningsvis vaknar lite piggare, lite friskare och mycker mer redo för träning. Det bjuds på en massa sköna dansklasser som jag inte vill missa, tack.
Nu en powernap och mer vila…återkommer.

7 kommentarer

 • Miss Agda

  >Åh, tro mig, jag förstår din frustration!!!! Förstår att dagen har gett dig massor ÄNDÅ, men att det gör ont att bara se och inte göra. Hoppas du kan vara med på nånting iallafall imorgon -tror nämligen inte din kropp gillar det om du bränner av 5 timmars svetträning så fort din kropp känns lite bättre…. Trots att din kropp är så mycket starkare än många andras 😉
  KRAM

 • Pernilla

  >Kloka fina Helena – vila och umgås och tanka energi från dem som orkar/kan/får "svettas skiten ur sig". För det är inte värt det, att träna som en tok nu och sedan kanske bli sjuk väldigt, väldigt länge.. Verkar som Din Conventdag varit bra trots sjukdom.

  Hoppas Dag 2 blir bättre.

  Jag ska ta min snuviga näsa och åka till jobbet om några timmar. Febern är borta 🙁 Och jag kommer inte lida av alla alkoholångor i natt 🙂 (om man nu ska se det från den ljusa sidan att vara täppt och snuvig).

  Stor kram

 • CO

  >Åh vad det måste ha kliat i muskelfibrerna av att vara åskådare… Men som andra kommenterat, du är så klok – som lyssnar på din kropp och låter den vila när den behöver!

  Vilken lovely väska! Skitcool ju 🙂

  Krya nu på dig ordentligt och hoppas du kan dansa lite imorgon, lite försiktigt iaf. Kram!

 • MAJA: Style & Life by Leia

  >Håller alla mina tummar och tår för att du piggnar till tills imorn…vet precis hur det känns att sitta där och bara få titta…iaf när det gäller danspassen:) Fast jag vette tusan hur det känns att vara sådär superduperhärligt positiv som bara Helena kan:)

  Kramar i massor för att du ska krya på dig!!!! och en puss från lillkaninen

 • MAJA: Style & Life by Leia

  >Hmm….ja och gällande skorna…..
  …………………………….
  ……………………………..
  du kan få min adress om det blir alldeles för fullt i "skohyllan"…här behövs dom;)

 • Ellinor

  >Det låter som om du fick ut väldigt mycket av dagen i alla fall.
  Hoppas att du känner dig bättre idag så att du kan vara med på några klasser.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.