bulgarian training bag,  Helena i media,  träning,  träningsinspiration,  träningsprylar

>Smygtitt…

> Jag har fått se ett par bilder från min timme som jag spenderade med en tung sandsäck från Bulgarien för en dryg vecka sen – ser ni vad lycklig man blir!? Lyckas ju faktiskt dölja ganska bra att jag egentligen är så trött så att hela kroppen skakar…
I nästa nummer av Fitness Magazine får ni en hel redogörelse för detta fantastiska träningsredskap, men för er som vill ha lite mer redan nu (i form av rörliga bilder) kan jag rekommendera att titta in här..! Jag tror faktiskt att jag har hittat min nya uteträningsform som får göra löpningen sällskap i sommar…även om jag har lite att slipa på när det gäller tekniken…
Foto: fantastiska Daniel Ohlsson..

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.