el camino

>Flyt i 180 km/h

> Jag har inte dött mina vänner, det flyter bara på lite snabbt här på utsidan för tillfället. 180-200 km/h uppskattningsvis.
Bio igår och hemma strax innan midnatt. Upp tidigt imorse för gröt, en massa mailande hit och dit och ännu en promenad med nya kängorna, nu med helt underbara sulor från SuperFeet. Dessutom en fullpackad ryggsäck, vilket tydligen inte hör till vanligheterna i Stockholms innerstad, med tanke på alla blickar… Träning på jobbet. Iväg för att införskaffa lite kläder till vandringen (bilder kommer…). Lunch med min bästa vän och forna, och för dagen väldigt vandringsnyfikna, kollegor på gamla jobbet (åh vad jag inte längtar tillbaka…). Full speed tillbaka till jobbet efter det för att hoppa på kvällspasset.

Det bockas av saker på listan, men ännu finns en hel del att göra och saker att köpa inför mitt lilla äventyr. Det ska bli skönt att få komma iväg och koppla av lite…eller hur var det nu? Idag om exakt två veckor har jag nämligen gått min första etapp och tagit mig en bit över Pyrenéerna. Pirrigt.
Får hela tiden frågor om vandringen, vilket är jättekul! Jag kommer att samla dem i ett inlägg snart…be patient!
Foto privat. Stilla flyt…en bristvara i mitt liv just nu.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.