el camino

>Förlåt pappa…

>Varför är jag morbror åt en som cyklar jorden runt? Varför är jag far till en som går rakt över Spanien? Varför kan inte alla ta en tur med Ånedinlinjen till Åland och vara hemma nästa dag igen, förhoppningsvis helskinnad..
När åker, förlåt, när går du?
Kram Pappa


Ja, alla har reagerat olika på det här med min vandring. Det är såklart inte min mening att oroa någon, och jag har full förståelse för att min närmaste familj inte tycker att det är bara roligt, det jag ska göra… Att pappa har en systerson (och jag en kusin) som har varit på ett och annat äventyr hör liksom inte hit.

Har precis vaknat upp från en powernap efter 2,5 timmes promenad i mina nya kängor, läst vad ni har skrivit och jag måste säga TACK för alla peppande kommentarer och för att ni tror på mig! Jag har fått en massa frågor både här och via mail, och jag kommer att samla dem alla och svara på dem snart.
Först handla till middagen. Fylla på med energi är bra har jag hört…

10 kommentarer

 • CO

  >Jag har alltid velat göra den vandringen! Jag är så imponerad av att du tänker genomföra detta och ser fram emot att läsa din berättelse när du kommer tillbaka. Önskar dig all lycka på vägen och hoppas att du finner vad du söker…
  Förutsätter att du läst Paolo Coelho:

  “You can become blind by seeing each day as a similar one. Each day is a different one, each day brings a miracle of its own. It's just a matter of paying attention to this miracle.”

  Varma kramar till dig min superhjältinna!

 • Helena

  >CO – tack, kramarna emottages med ett leende! Stoppar dem i ryggsäcken redan nu, tror att de kommer till användning mer än en gång under resan…
  Coelho är så otroligt klok, men hör och häpna – Pilgrimsresan är en av hans böcker som jag har missat! Den är dock beställd och på väg hem till mig, så på måndag kan det bli en lång natt under läslampan…
  Tack för att du tror på mig fina du! KRAMAR!

 • Ellinor

  >Det är klart att det blir blandade känslor och reaktioner men det viktigaste är att du följer ditt hjärta
  Din resa kommer att inspirera många och det är fleras dröm du nu är på väg att uppfylla.

  Kram

 • Pillargontanten

  >Åh, häftigt!
  Lycka till, och visst är vi med dig i tanken :O)
  Men du, en hund skulle du ha med dig…. Det skulle jag ha haft!

 • Janne

  >Du är verkligen galen som genomför det, men är det vad du vill göra så är det väl lika bra att du gör det. Jag hoppas du håller oss uppdaterade (på något sätt).

 • Erika

  >Jag förmodar att du sett Alice i Underlandet. Yes, you're mad – absolutely bonkers. But all the best people are.

  Du är fantastisk som gör det här. Följ dina drömmar, vartän de tar dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.