el camino,  vandringsprylar

>Inte lätt, men rätt, på foten…

> Kan man vara smått kär i ett par kängor?
Jag har haft mina Synchro Mid Boots från Lundhags i en dryg vecka nu, vi har vandrat ungefär 6 mil tillsammans under totalt nästan 700 minuter…och jag har inte ett enda skavsår. Använder dubbla yllestrumpor avsedda för trekking på fötterna, men varken förebyggande tejp eller skavsårsplåster. Jag är imponerad! Helt nya kängor borde väl rimligtvis skava någonstans iallafall, kan man tycka? Men icke.
Måste säga att förtroendet för mina 1,7 kilo tunga(!) vänner, och hoppet att de skall ta mig rakt över ett helt land växer sig större och större för varje dag.
Tror ni att vi tar oss ända fram till Santiago de Compostela?
Foto privat.

12 kommentarer

 • CO

  >Är det någon som tar sig fram, så är det du. "Om Gud vill och skorna håller", som en av mina forna kollegor vidhöll. Inte för att jag är ett dugg religiös, men jag tycker citatet är underbart! Kram!

 • Miss Agda

  >1,7kg, jisses! Men det är väl då för båda? Mina nyaste löparskor väger 159gram (per sko), lite skillnad.. Men så ska man ju springa kort i dem också, inte 80 mil 🙂

 • lady thirty

  >det var mig ett par tunga kängor 🙂 men det är väldans bra att de inte ger dig skavsår!

  kramelikram

 • Sara

  >Oj, jag är ju inte uppdaterad på dina planer! Vad spännande med pilgrimsvandring! Ser fram emot att få följa med på ett hörn!

  Kram, Sara

 • Pernilla

  >Funkade det bra att ha varmt vatten i dem och sedan ut och traska? Har för mig att militären gör likadant..

  Klart Du kommer fram, finns det något annat alternativ?!

 • Ellinor

  >Du kan ta dig vart du vill – med eller utan skor!
  Det kommer inte bli dem som stoppar dig (om något nu skulle lyckas göra det).
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.