helena jublar

>Men hallå!?

>Jag hade 1425 helt unika besökare här under februari! Och då menar jag inte besök (den siffran är way mycket högre…), utan besökare! Kan ju inte låta bli att bli lite nyfiken…vilka är ni!?
Kan ni inte lämna en liten kommentar så att jag vet vilka som hänger här…please..? 🙂

34 kommentarer

 • Sara

  >Mig känner du ju lite… Men here we go: Journalist från Dalarna, 30 år, som hamnat på Korsika av alla ställen!

 • Angelica

  >Jag så klart =) Är förbi huvudstaden en sväng snart. Har bokat resa från Arlanda, men om det finns tid för båda kan vi väl ses och bara säga hej.

 • Sofia

  >28-årig spinningälskare, godisråtta, bokmal, livsnjutare, planeringsfreak, modetok, småstadstjej med ett stort behov av att få känna storstadens puls, hälsocoach och alltid sugen på utveckling.

  Några av mina epitet… samt älskare av denna blogg då förstås 😉

 • Anonymous

  >Ylva, 23, inspireras av din livsstil, ditt humör och tänkvärda ord. Så som du är, är något jag strävar mot! Jag kikar in dagligen och rotar ibland runt i ditt arkiv när jag behöver lite tänkvärd läsning att fördriva tiden med 🙂

 • Anonymous

  >Anonym sa…
  Jag hittade till din blogg av en slump. Det var en rolig slump eftersom jag vet vem du är men känner dig inte. Det var, hur som, en söndag, jag surfade på nätet och hamnade här. Jag satt och läste, kände igen mig, blev nästan lite rädd i vissa inlägg eftersom det kändes som att det var jag som hade skrivit det, grät och skrattade i flera timmar i sträck och blev oerhört berörd. Nu har du (din blogg) hamnat bland mina bokmärken och jag kan bara hålla med om att du är en inspirerande människa som dessutom skriver så himla fint och om saker som berör på många sätt. Det är inte lätt att relatera till personliga bloggar men du lyckas skriva på ett sådant sätt som gör det möjligt! Du verkar vara en störtskön tjej som lever ett hektiskt men givande liv. Tack för att du delar det med oss!

  Nanni, 23 år, Sthlm, det ovan nämnda + lite till 🙂

 • X-blog

  >Jag kom in hit till dig via Rensa-utmaningen.
  Hittade ingen utrensning såhär direkt, men fann annat intressant och läsvärt!
  Ska kika lite till och se om jag finner rensning med.

  Ha det gott!!

 • CO

  >Hallå 🙂
  Jag hänger ju här så gott som dagligen, det är lite som en fix jag måste ha varenda gång jag surfar nätet 😉
  Och vem jag är, nå det vet du ju på ett ungefär. Kom hit å hälsa på nurå!!!
  Kram!!!

 • Anonymous

  >Jag tittar in varje dag! Bor i Sydney sedan 3 ar tillbaka, men har bott i Australien totalt 7 ar. Forutom att jobba pa ett forskningsinstitut sa tranar jag mycket. Alskar att trana. Laser mycket bocker. Spelar gitarr. Forsoker resa sa mycket jag kan. Superintresserad av halsa, kost och valbefinnande. Tack for en bra blogg!
  Jennie

 • Åsa

  >Jag och Viktor följer ditt liv Helena. Hoppas att vi ses snart. BP och BC på torsdag kanske? Det vore så kul att få träffa dig och träna tillsammans. STOR KRAM
  //Åsa

 • Madde

  >Du är min inspiration!
  Du skriver så hjärtligt, engagerande och roligt. Helt enkelt underbart.
  Kikar in här dagligen.
  Massa kramar

 • emi

  >Emilia 23 från norra Sverige som för tillfället pluggar en termin i Skottland. Älskar träning, resande och filmer. Tycker du skriver en öppen, ärlig och härlig blogg!

 • Sofy

  >Jag kikar in nästan varje dag och blir glad av den varma tonen. Dessutom tycker jag det var alldeles för länge sen vi sågs på riktigt och borde göra något åt det! Kram sofy

 • whynja

  >Följer dig med bloglovin, och kan i princip hålla med Nanni, 23 (ovan) i allt hon skriver, bortsett från att jag inte vet vem du är, då. Inspiration, livsglädje och träningsglädje. Typ så.

 • Lisa

  >Jag är fortfarande här! Men jag har blivit sämre pa att kommentera, men jag följer dig varje dag!

  Kram fran Dubai!

 • Mi

  >Jag har läst dig sen du följde min numera nedlagda blogg 'A prayer for the Wild at Heart'. 34 år, beteendevetare i Göteborg som just nu jobbar på att omvandla den där hemliga nedlagda bloggen till en bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.