mitt Stockholm,  träningsinspiration

>Grattis Fitness Magazine!

> Vilken härlig dag!
Solen skiner, jag har sovit som en prinsessa och sitter nu och laddar med en god frukost för att gå på kalas! Fitness Magazine fyller 15 år och firar hela dagen lång på Berns…
Sex klasser under dagen och ikväll vankas det party. Mina ben och fötter har bestämt att träningskläderna får stanna hemma idag, men jag ser så mycket fram emot att få åka dit och träffa en massa människor som jag inte har sett på väldigt länge, och självklart att få fira med ett par glas bubbel till kvällen…och eventuellt en och annan dans.
Kanske ses vi där (kom fram och säg hej om ni ser mig!)? Annars får ni ha en fantastisk lördag!
Bilden i tidningen är tagen av Daniel Ohlsson. Ett av tre nummer jag har lyckats fastna i…

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.