el camino

>Hur är det möjligt…

>…att flygtrafiken fungerade just idag när jag skulle hem? Har faktiskt tagit mig till ända till Köpenhamn, och går allt som det ska så hoppar jag på en buss till Stockholm klockan 21.15 ikväll!
Tror inte att ni förstår hur skönt det ska bli att få komma hem, packa upp ryggsäcken, tvätta kläderna i en tvättmaskin och slänga mina numera totalt utnötta löparskor som har burit mig mer än nog. Snart kan jag verkligen landa och försöka förstå vad jag har gjort de senaste tre veckorna. Hjälp.
Förstår att ni har en del frågor om min lilla vandring…feel free to ask, jag ska försöka svara på dem alla…
Kram från ett soligt Köpenhamn!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Irina
  21 april, 2010 at 17:30

  >Underbart! Bon voyage och välkommen tillbaka till stan. 🙂

 • Reply
  Mallan
  21 april, 2010 at 17:38

  >Välkommen hem! Det är klart att turen är på din sida, konstigt vore det väl annars du om någon, som har gått så långt är väl värd att få åka hem!=)
  Kram på dig!=)

 • Reply
  Miss Upsey Daisy
  21 april, 2010 at 17:52

  >Välkommen hem 😀

 • Reply
  Ingela
  21 april, 2010 at 18:41

  >Yihaaa!!! Snart hemma – härligt!!

  Kramar till dig

 • Reply
  Kotte
  22 april, 2010 at 11:02

  >Skönt!
  Då borde du vara hemma snart då 🙂

  Kram!

 • Reply
  Christoffer Hedlund
  22 april, 2010 at 20:17

  >Jag är grymt imponerad av din vandring! Du är en sådan förebild! Min fråga blir nog… Hur fick du ner din packning till så låga kilon? Ska göra Kungsleden i höst och har smått börjat kolla upp allt.

 • Leave a Reply