resor

>Drömmer jag?

>

Utsikten från min vilopaus i gräset efter take away-lunchen i Bryant Park igår skvallrar om det helt osannolika vädret som hägrar i NYC för tillfället…30 grader varmt och sol, och jag behöver väl knappast säga att jag mår ganska bra just nu?
Foto privat.

7 kommentarer

 • Angelica

  >Strålande väder, trevligt sällskap, Whole foods, M&M, skumpa på planet och sushi.

  Jag är väldigt avundsjuk. Blir nog en sväng att hälsa på släktingarna i USA snart. Ha en underbar semester och hälsa.

 • Ann

  >Åååååh. Lyllos dej! Vi har inte bokat biljetterna för höstens NY-resa än, måste nog göra det snarast så jag vet vilket datum jag ska längta till. Skriv massa tips sen!
  Angående maraton så har jag verkligen full förståelse för hur du tänker och världens respekt för vilket beslut det än blir. Du har gjort världens bragd med din promenad! Men jag hoppas och håller tummarna för att jag får se dig susa på banan förstås…;)
  Megastor kram!

 • Stina

  >Åh, bara något avundsjuk. På värmen, staden, upplevelserna, dofterna, gatorna, restaurangerna och allt det där andra NY-härliga du nu har mitt framför fötterna.

  Många kramar!

 • Irina

  >Är det SÅ varmt där?! Kasta över några grader hit, tack. Fryser ihjäl så fort jag försöker powerwalka.

  Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.