mitt Stockholm,  stockholmstips

>Tetips!

> Tisdag och jag är pigg igen – underbart! Min powernap igår gjorde susen, och inatt har jag sovit som en liten prinsessa.
Avslutade min måndag med fika på Mälarpaviljongen i kvällssolen med Åsa och Åsa som kom svettiga direkt från sin dansklass. Mysbrallorna var på, infravärmen var igång och en massa viktiga ämnen avhandlades…allt från bröllop till Better Bodies stillastående sedan 90-talet (seriöst…har det hänt något med kläderna på 20 år?). Mysig försommarkväll! Hur som helst, jag vill egentligen bara tipsa er om vad som kan vara fika-Stockholms godaste te just nu – organic white tea with raspberry. Det var inte första gången jag drack det, och garanterat inte den sista heller. Dessutom är Mälarpaviljongen ett perfekt ställe att dricka det på…kosta på dig ett besök!
Foto privat. Tea from heaven…

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.