mitt Stockholm stockholmstips

>Tetips!

> Tisdag och jag är pigg igen – underbart! Min powernap igår gjorde susen, och inatt har jag sovit som en liten prinsessa.
Avslutade min måndag med fika på Mälarpaviljongen i kvällssolen med Åsa och Åsa som kom svettiga direkt från sin dansklass. Mysbrallorna var på, infravärmen var igång och en massa viktiga ämnen avhandlades…allt från bröllop till Better Bodies stillastående sedan 90-talet (seriöst…har det hänt något med kläderna på 20 år?). Mysig försommarkväll! Hur som helst, jag vill egentligen bara tipsa er om vad som kan vara fika-Stockholms godaste te just nu – organic white tea with raspberry. Det var inte första gången jag drack det, och garanterat inte den sista heller. Dessutom är Mälarpaviljongen ett perfekt ställe att dricka det på…kosta på dig ett besök!
Foto privat. Tea from heaven…

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Cizzi
  25 maj, 2010 at 14:58

  >Haha! Du har helt rätt angående Better Bodies. Tråkigare får man leta efter. Tacka vet jag Nike 😉

 • Reply
  Åsa
  25 maj, 2010 at 15:47

  >Tack för en super mysig kväll! Stora kramar

 • Reply
  Ellinor
  25 maj, 2010 at 17:41

  >För en teälskare som mig låter det som ett måste!
  Jag har ett vitt te här hemma med hallon och physallis som är riktigt sommarfräscht!
  Kram

 • Reply
  Irina
  25 maj, 2010 at 20:46

  >Tack för tipset. Ska smaka så fort det blir varmt igen. 🙂

 • Reply
  "oroshjärta"
  26 maj, 2010 at 07:44

  >Awh! Tack för tipset! Kram!

 • Reply
  soffan
  27 maj, 2010 at 22:06

  >Jag lääängtar tills jag får flytta till Stockholm. Det är uppenbarligen där alla de bästa fikorna äger rum :).

 • Leave a Reply