träning

>Aj som f*n!

>

Här sitter dagens träningsvärk, och jag överväger faktiskt en vilodag (trots ett inplanerat crossfit-pass med den här härliga människan!). Kan det var en idé?
För er som är intresserade av vad som har orsakat detta kan jag meddela att det är två dagar av en skön blandning excentriska chins, latsdrag, sittande rodd, hammercurl, rotationer, front squats, drop squats, uncomplete squats, legcurls, raka marklyft och lite annat smått och gott. Tack till mina snälla(?), och framför allt yngre, kollegor som förmodligen på riktigt försöker att ta död på min gamla kropp…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrika
  17 juni, 2010 at 09:53

  >Låter riktigt skönt det där! 😉 Blir faktiskt avundsjuk på smärtan och längtar till gymmet.

 • Reply
  Miss Agda
  17 juni, 2010 at 15:00

  >Bra att höra att du liksom tränar för mig också 🙂 Eller visst tränar jag, men på lite annan nivå just nu… Kram

 • Leave a Reply