glädje

>Relaxed and curious…

> Tillbaka i huvudstaden efter en minst sagt avkopplande helg hemma i Dalarna (8-10 h sömn/natt…). Jag har hållt jämnt tempo med min mosters katt och känner mig nu ungefär som han ser ut på bilden. Mentalt, that is. Kroppen är pigg men huvudet totalt avslappnat. Promenerade till jobbet genom ett soligt och totalt stilla Stockholm, och jag är mer än nyfiken på att möta en ny vecka…en vecka som på väderkartan ler mot mig, och min kalender säger dessutom att arbetsveckan endast består av två dagar. Fem dagar ledigt och jag har inga planer.
Vet ni hur skönt det känns att starta en vecka på det sättet? Jag ler.
Foto: Privat. The king of relaxation…

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ulrika
  28 juni, 2010 at 08:00

  >Åhh. Oplanerad ledighet! Den är den bästa! Förstår att veckan känns bra.

 • Reply
  frida
  28 juni, 2010 at 20:26

  >Grymt gött att ha 5 dagar utan planer, lyx och en konst att bemästra :)!

 • Reply
  Karin
  29 juni, 2010 at 20:57

  >Låter ju helt underbart! Hoppas att du hittar på en massa skoj under alla dina lediga dagar!

 • Leave a Reply