träning

>Yes!

> Finns det något skönare träningspass än veckans första!? Ut med helgens dekadens (denna helg mer än vanligt…) och in med ny och härlig energi..! Är efter 1 mil cykel + 5 km crosstrainer + 1 mil cykel (nej, hade inte fått nog…och JA, jag längtar efter att få springa!) och ett par efterföljande magdödare skönt trött i precis hela kroppen. Förmodligen tre kilo vätska lättare, totalt lugn i huvudet och jag ser nu fram emot kvällens efterlängtade fika med mitt exkul!

Hur är er måndag – vad hittar ni på?
Foto: Privat. Skakig på handen men fokuserad till max…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sandra - en liten del av Mig.
  21 juni, 2010 at 16:51

  >Vilket härligt träningspass och vilken bra start på veckan. Hoppas att fikan går bra i kväll. Själv ska jag jogga ur kroppen lite lätt inför morgondagens lopp och promenera med hunden 🙂 Kram från Sandra

 • Reply
  Carol!ne
  21 juni, 2010 at 16:55

  >Ligger hemma i feber, försöker hitta någon som kan hoppa in på jobbet åt mig imorgon…..

 • Reply
  Sandra
  21 juni, 2010 at 21:07

  >Vilken härlig start på veckan!
  Jag är lite krasslig och fick hoppa träningen idag, men tänker ta igen det i morgon =)
  Idag blev det istället lugn dag hemma och Robin Hood på bio med sambon på kvällen.
  Hoppas du haft en mysig kväll.
  Kram

 • Reply
  Åsa
  22 juni, 2010 at 07:17

  >Härligt Helena!
  Vi kanske ta sällis till Götet i höst. 🙂 Men som sagt man får titta lite mer på vad som ska komma skall. Men jag tror att det blir grymt! 😀 Kanske ska se om vi får till en BC för Petter eller Leon snart? Ha en fin dag!
  KRAMAR

 • Leave a Reply