minnen,  resor

>Let’s cool it down…

> Ett svalkande bad är verkligen räddningen från att bli totalt överhettad i huvudstaden just nu, och jag är mer än glad över att bo nära vattnet för tillfället…(LOVE IT, though…)
Rensade precis min mail och hittade av en slump och väldigt lägligt ett foto på mig och lillebror, taget av min kanadensiske mentor, mitt ute i Amazonas under ett kvällsdopp i Rio Cuyabeno. Jag kan framkalla känslan av svalka, och att den var så välbehövlig och efterlängtad att man trotsade det mineralrika och grumliga vattnet med dess inneboende pirayor, kajmaner och annat smått och gott, för att skölja solens hetta från huden.

Kan ni inte hjälpa mig att sprida lite skön svalka över bloggosfären (och hjälpa mig att hitta till er läsare)..?
Plocka fram ett svalkande minne, släng ut en bild på bloggen och länka till dig via en kommentar här…och sänk därmed luften runt mig och dig själv med en grad eller två.

Let’s cool the world down…just a tiny, tiny bit…
Foto: Privat. December 08.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.