mat

>Räddningen?

> Ok, jag kan lugnt konstatera att tropisk sommarvärme och lätt baksmälla inte är en kombination att rekommendera. Tvåhundra liter vatten och en sovmorgon har kroppen fått, men oj vad svårt det är att få upp någon speed idag…
Kan grillad lax, rostade rotfrukter och några små skivor parmesan kicka igång mig? Testar.
Foto: Privat. En av Paninis godaste sallader…yum!

5 kommentarer

  • Anna

    >Nej, det är ingen höjdare med riktig sommarvärme när man är bakis. Gjorde misstaget för ett par år sedan på midsommardagen då jag och en kompis var riktigt bakis.. vi gick ut och la oss på gräset i solen. Det gjorde inte alls känslan bättre!!

    Hoppas du piggnar på dig snart! 🙂

  • frida

    >Boken min är fint skrivet men ger mig inget mer (och lite historieuppdatering), en bok som jag avverkar istället för att uppleva och därmed inte en bok som är att rekomendera enligt mig. Köp den inte, du får den av mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.