mat

>Räddningen?

> Ok, jag kan lugnt konstatera att tropisk sommarvärme och lätt baksmälla inte är en kombination att rekommendera. Tvåhundra liter vatten och en sovmorgon har kroppen fått, men oj vad svårt det är att få upp någon speed idag…
Kan grillad lax, rostade rotfrukter och några små skivor parmesan kicka igång mig? Testar.
Foto: Privat. En av Paninis godaste sallader…yum!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  evalinn
  22 juli, 2010 at 13:03

  >Det kan ju inte skada! Hoppas du mår bättre snart. 🙂

 • Reply
  Anna
  22 juli, 2010 at 13:04

  >Nej, det är ingen höjdare med riktig sommarvärme när man är bakis. Gjorde misstaget för ett par år sedan på midsommardagen då jag och en kompis var riktigt bakis.. vi gick ut och la oss på gräset i solen. Det gjorde inte alls känslan bättre!!

  Hoppas du piggnar på dig snart! 🙂

 • Reply
  "oroshjärta"
  22 juli, 2010 at 13:35

  >Åh gottis!

 • Reply
  frida
  22 juli, 2010 at 21:58

  >Boken min är fint skrivet men ger mig inget mer (och lite historieuppdatering), en bok som jag avverkar istället för att uppleva och därmed inte en bok som är att rekomendera enligt mig. Köp den inte, du får den av mig.

 • Reply
  Helena
  23 juli, 2010 at 06:14

  >Frida – du är ju för söt! Stor kram till dig!

 • Leave a Reply