Okategoriserade

>Semesterns första dag…

>Måndag…råkade stänga av klockan och sov lite för länge.
Det är grått och småkallt utanför fönstret.
Fortfarande otroligt seg i huvudet sedan bröllopet i lördags.
Lite för ostädad lägenhet.
Konstig i kroppen efter tre träningsfria dagar.
Lite (läs: för mycket) trassel i hjärnan.

Ändå ler jag och känner att livet är härligt. Omtumlande, men härligt.
Hur har ni det?

6 kommentarer

 • Sandra - en liten del av Mig.

  >Ibland måste dagarna få börja lite oplanerat. Ät en lugn och god frukost, ligg kvar i sängen en stund till, läs en bra bok, ta en promenad med regnkläder, ta en kaffe på ett mysigt café. Vilket som, så önskar jag dig en fin dag. Kram Sandra

 • Anders Stävhag

  >Men duuu..det låter sunt att sova lite längre om du har semester 😉 och ibland måste man faktiskt vila sig i form 😉 Ha en bra dag och försök som jag strunta i trasslet i hjärnan, det tar för mycket energi har jag märkt! Njut av dagen och unna dig det du inte gjort tidigare! Kram

 • frida

  >Jag har det omtumlande, dagar som bara ska tas igenom framför mig men ändå riktigt bra. Ha en skön semester socker!

 • Sandra

  >Tycker att det låter som ett klokt val – att verkligen koppla av. Semester är ljuvligt.
  Kul att ses på bröllopet i lördags förresten. Jag var också riktigt seg igår, trots att jag körde. Kram!

 • JoHo

  >Åh, din optimism och livsglädje lyser alltid igenom i dina inlägg… hur "seg och trött" du än är, härligt att läsa! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.