el camino

>Enmiljonetthundrafyrtiotretusenfemtiotvå…

>Ett stort tal. Än större blir det när jag konstaterar att det är antalet steg jag tog under min vandring över Spanien i våras. Skrämmande nästan.

Ni är många som har gissat och jag ber verkligen om ursäkt för att det har tagit orimligt lång tid för mig att redovisa siffran, men bättre sent än aldrig…väl?
1 143 052 steg. Det är rätt många steg det (och då ska vi ändå addera några fler, eftersom stegräknaren hävdar att det bara tog mig 5500 steg att korsa Pyrenéerna…omöjligt). Erika gissade på 1 000 354, och är med den siffran närmast sanningen. Erika – du ska som utlovat föräras med en stegräknare från Silva! (maila mig din adress på helenateodora@hotmail.com så kommer den snart med posten!)

1 143 052…jag kanske kan ta en retroaktiv vilodag idag? Har redan tränat fyra dagar den här veckan och borde kanske lämna kroppen lite i fred inför Running for Change imorgon..?
Foto: Privat. Kängorna fick åka ryggsäck sista halvan av vandringen…och jag fick bära på 1600 gram extra. Pest eller kolera?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ulrika
  20 augusti, 2010 at 08:49

  >Det låter faktiskt helt sjukt! Och ja, du är mer än värd en vilodag – och verkligen inte konstigt att dina ben/fötter inte velat vara med om nån löpning under en period efter det där.

 • Reply
  Pernilla
  20 augusti, 2010 at 10:05

  >Ååå ska Du springa på Djurgården imorgon?? Jag hade också tänkt det men åkte till skärgården istället.. Hoppas loppet går fler år för det var ju en så bra tanke: att skänka hela startavgiften till välgörenhet.
  Önskar ett låååångt inlägg efteråt! 🙂
  KRAM

 • Reply
  Miss M
  20 augusti, 2010 at 13:30

  >Im back =)

 • Reply
  Erika
  21 augusti, 2010 at 09:05

  >Åh, det är verkligen orimligt många steg! Du är fantastisk!

 • Leave a Reply