sömn vila

>Ok, I get the point…

>Nu vet jag kanske vad jag saknade imorse. Eller snarare vad min kropp saknade. Vila. Hela dagen har varit segare än kola och jag har precis vaknat efter en ovanligt lång stund slumrande i soffan, och jag kan tyvärr konstatera att det är här jag kommer att stanna resten av kvällen.

Trött, frusen och allmänt oförmögen att göra någonting tyder väl på att den i min närhet som sa ”det är inte konstigt att du är trött, du kör ju i maxtempo jämt och ditt liv är som ett träningsläger varje vecka” kanske har rätt ändå. Jag vill inte riskera att bli sjuk, så jag får lyssna på kroppen den här gången även om det innebär att jag vansinnigt motvilligt får stryka den mer än efterlängtade kvällen med C.

Faktumet att jag inte ens orkar bli rastlös skvallrar dock om att jag tar rätt beslut, och jag misstänker att jag inte har sovit för sista gången idag…
Foto: Privat. Tröttmössan och hennes soffa.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Henke
  27 augusti, 2010 at 15:43

  >Då får vi hoppas att du inte blir sjuk, utan att sömn får dig på rätt väg igen! Ibland säger kroppen ifrån, och då får man snällt lyda….;)

 • Reply
  M
  27 augusti, 2010 at 16:08

  >Är inte detta en sida för dig?
  http://mollyshalsoblogg.blogspot.com/
  Kram

 • Reply
  Helena
  27 augusti, 2010 at 16:10

  >Tack M…är redan där då och då… 🙂 Kram tillbaka!

 • Reply
  Anders Stävhag
  27 augusti, 2010 at 16:13

  >Hmmm…kära du, du måste lära dig att dra i handbromsen då och då, du ska hålla i många år till och jag vill inte se en utbränd Helena sitta som ett kolli i framtiden. Ibland måste man faktiskt vila sig i form! Livet går ut på att MÅ BRA i alla situationer man än befinner sig och så gott man kan! Kommer till sthlm den 7-8/9, kanske kan fika då och så ska jag vara lite pain in the ass som man säger mot ditt leverne..hihi..skoja bara..var rädd om dig, du är viktig!! Kram

 • Reply
  Helena
  27 augusti, 2010 at 16:27

  >Anders – äntligen! Jag tar gärna en fika då om vi hittar en tid som passar! Mailar dig. 🙂

 • Reply
  Kristina
  27 augusti, 2010 at 16:37

  >Jag blir glad att du lyssnar på signalerna, du har en förmåga att köra på i 280! jämt. Du vet att soffan alltid finns här för dig om du behöver ytterligare vila. Kram på dig från en moster som gillar dig :).

 • Reply
  CO
  27 augusti, 2010 at 17:10

  >Det är sådana här saker som gör att man bara helt och hållet beundrar dig, Helena! Du är verkligen sund inifrån och ut – sund i huvudet, sund i själen, och sund i kroppen! Hoppas du nu fick en riktigt skön vila och en mysig dag i soffan, för att du är värd det!!

 • Reply
  "oroshjärta"
  27 augusti, 2010 at 19:24

  >AWH MYS PÅ! INTE BLI SJUK!! KRAM& ENERGI FRÅN SÖDER!!! (& yes du får joina vilken söndag du vill=) huserar där fram till lucia!)

 • Reply
  Ulrika
  27 augusti, 2010 at 20:22

  >Jepp. Känner igen det där. När det känns som nåt fattas trots att allt egentligen är perfekt brukar det enda som hjälper vara att bara vara. Även om man lätt kan luras till att tro att det krävs nåt spektakulärt för att förändra känslan. 😉 Vila på så kommer livet snart visa sig i ett lite ljusare sken.

 • Reply
  JoHo
  27 augusti, 2010 at 22:10

  >Åh, en lugn kväll i soffan behöver ALLA ibland! Härligt att du lyssnar på kroppen, bra där! Krya på dig, hoppas att morgondagen blir mer energirik! 🙂

 • Leave a Reply