sömn,  vila

>Ok, I get the point…

>Nu vet jag kanske vad jag saknade imorse. Eller snarare vad min kropp saknade. Vila. Hela dagen har varit segare än kola och jag har precis vaknat efter en ovanligt lång stund slumrande i soffan, och jag kan tyvärr konstatera att det är här jag kommer att stanna resten av kvällen.

Trött, frusen och allmänt oförmögen att göra någonting tyder väl på att den i min närhet som sa ”det är inte konstigt att du är trött, du kör ju i maxtempo jämt och ditt liv är som ett träningsläger varje vecka” kanske har rätt ändå. Jag vill inte riskera att bli sjuk, så jag får lyssna på kroppen den här gången även om det innebär att jag vansinnigt motvilligt får stryka den mer än efterlängtade kvällen med C.

Faktumet att jag inte ens orkar bli rastlös skvallrar dock om att jag tar rätt beslut, och jag misstänker att jag inte har sovit för sista gången idag…
Foto: Privat. Tröttmössan och hennes soffa.

10 kommentarer

 • Henke

  >Då får vi hoppas att du inte blir sjuk, utan att sömn får dig på rätt väg igen! Ibland säger kroppen ifrån, och då får man snällt lyda….;)

 • Anders Stävhag

  >Hmmm…kära du, du måste lära dig att dra i handbromsen då och då, du ska hålla i många år till och jag vill inte se en utbränd Helena sitta som ett kolli i framtiden. Ibland måste man faktiskt vila sig i form! Livet går ut på att MÅ BRA i alla situationer man än befinner sig och så gott man kan! Kommer till sthlm den 7-8/9, kanske kan fika då och så ska jag vara lite pain in the ass som man säger mot ditt leverne..hihi..skoja bara..var rädd om dig, du är viktig!! Kram

 • Kristina

  >Jag blir glad att du lyssnar på signalerna, du har en förmåga att köra på i 280! jämt. Du vet att soffan alltid finns här för dig om du behöver ytterligare vila. Kram på dig från en moster som gillar dig :).

 • CO

  >Det är sådana här saker som gör att man bara helt och hållet beundrar dig, Helena! Du är verkligen sund inifrån och ut – sund i huvudet, sund i själen, och sund i kroppen! Hoppas du nu fick en riktigt skön vila och en mysig dag i soffan, för att du är värd det!!

 • "oroshjärta"

  >AWH MYS PÅ! INTE BLI SJUK!! KRAM& ENERGI FRÅN SÖDER!!! (& yes du får joina vilken söndag du vill=) huserar där fram till lucia!)

 • Ulrika

  >Jepp. Känner igen det där. När det känns som nåt fattas trots att allt egentligen är perfekt brukar det enda som hjälper vara att bara vara. Även om man lätt kan luras till att tro att det krävs nåt spektakulärt för att förändra känslan. 😉 Vila på så kommer livet snart visa sig i ett lite ljusare sken.

 • JoHo

  >Åh, en lugn kväll i soffan behöver ALLA ibland! Härligt att du lyssnar på kroppen, bra där! Krya på dig, hoppas att morgondagen blir mer energirik! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.