mitt Stockholm

>Stockholm morning glory

>

Det var onekligen smått vemodigt att vinka av mitt resesällskap på centralen imorse, men det är otroligt skönt att vara hemma i Sverige igen…har ett skönt lugn i kroppen och är så lättad över att operationen jag funderat på i flera år äntligen är avklarad.
Börjar min dag med en kaffe och en promenad runt en huvudstad som är 15 grader svalare än den jag just lämnade. Läser alla skyltar jag ser, bara för att jag kan, och kan konstatera att jag aldrig har sett såhär bra, inte ens med linser. Jag ska berätta ALLT om operationen, jag lovar. Behöver bara landa lite.

God morgon Sverige…
Foto: Privat.

9 kommentarer

 • Annika

  >Välkommen hem! Skönt att höra att operationen gick bra!

  Har läst en del av dina filmtips och eftersom vi har någorlunda lika filmsmak av det jag läst, så tänkte jag på dig (kontigt det där) när jag såg en film igår: Adam. Tror att du skulle gilla den 🙂

  Sen läste jag även i nafs ut boken Senor Peregrino som handlade om vandringen i Santiago di compostela, trevlig och varm om du gillar att läsa också 🙂

 • Anonymous

  >Taxidriver…är så glad för din (er) skull att allting gick bra. Höll inne med info om hur ont det kunde göra efteråt…men det upptäckte du ändå 😉 Kram

 • M

  >Men du, menar du att du ser klockrent på en gång? Är det inte ens lite suddigt de första dagarna för att ögonen ska ställa in sig… eller något sådant?

 • Ellinor

  >Jag tycker också att uttrycket "morning glory" är väldigt vackert. Dock blev jag upplyst om dess betydelse och sökte genast efter något annat. Men visst måste man kunna få använda det även i bokstavlig bemärkelse.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.