filmrecensioner

>.The Expendables.

>En bio fick avsluta min lördag…som så många gånger förr…och lika skönt som vanligt är det att sjunka ner i en biofåtölj och kliva in i en annan värld.

Det är svällande muskler och blodådror som lyfter en centimeter från armarna. Det är knivar, ett överskott av skjutvapen och trasiga kroppar. Det är överdrivna explosioner, ofattbart mycket eld och stuntscener som får mig att le. Men ändå kan jag inte låta bli att gilla det lite, trots (eller p.g.a?) otroligt lågt ställda förväntingar…

För det är ju Dolph (still hot…). Arnold (varför fick han bara två minuter?). Stallone (63 år!!!). Och Rourke (trasig…). Alla på en gång! För att inte tala om alla sköna repliker som droppas i tid och otid, och liksom gör parodi på hela actiongenren… Nej, nog måste jag säga att den är sevärd, Stallones testosteronstinna skapelse som i detta nu enligt uppgift har spelat in 34,8 miljoner dollar…
Någon mer som har sett den?

2 kommentarer

  • Anonymous

    >Grannen tycker att det är en skön film om man kan ta den för vad den är. Många härliga kommenatarer/instick som gör den sevärd, utan dessa gamla actionhjältar och deras självironi skulle man kanske somna. Tips dock, medtag hörselproppar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.