glädje

>Ett hjärta av guld…

>Nej, jag är inte helt frisk idag heller…det är fortfarande något som kryper i kroppen, men det känns ändå att det faktiskt är på väg bort nu. Äntligen.

Dagen har ändå spenderats på jobbet. Ligger jag inte nedbäddad med feber så jobbar jag, så är det bara. Som tur var blev det en lugn och skön dag, kunderna var nöjda och glada och jag konstaterade återigen att jag trivs så himla bra med mitt jobb!
Precis när det blev som lugnast, och jag planerade att få i mig något mellanmål, klev helt överraskande en norrländsk solstråle in genom dörren. En solstråle som just idag uppgraderades till en hel sol. En stor sol med ett hjärta om möjligt ännu större. Min ensamma mellis byttes ut mot härligt sällskap, kramar, en av solen medköpt antioxidantboll från Blueberry och en skönt avslappnad pratstund ute i friska luften.
Att jag dessutom fick en liten present, som nu ligger här på mitt bord, fyllde bara på min tacksamhet över att en människa som jag är otroligt glad över att ha börjat lära känna har korsat min väg. Strålande oändlig livskraft. Tack detsamma Frida. Hundra gånger om.
Foto: Privat. Stenen som numera bor hemma hos mig…tack.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.