kärlek

>I wanna know what love is

>Känner längtan efter kramar. Söndagsfilm med sällskap i soffan. Vill göra frukost till någon. Laga middag. Dricka rödvin. Outtröttligt pilla med nackhår. Ha någon att skratta hejdlöst med. Busa. Diskutera livet nätterna igenom. Fika en regnig söndag. Krypa in i biomörkret. Inte lämna sängen på en hel dag. Fan, jag tror t.o.m. att jag saknar strumpor som ligger och skräpar på fel ställen.

Please, hit me med någon som vänder mitt hjärta uPp oCh NeR.

13 kommentarer

 • mamma

  >:) Ja okey då strumpor ligger slängda på golvet.Bara inte hela garderoben plötsligt hamnar där.
  Ju längre man är singel, ju mer kräsen blir man…eller kanske kan de va nån slags rädsla?
  Helena du har koll på ditt hjärna…den vänder man inte upp o ner på i första taget 🙂
  Stor kram, snart ses vi 🙂
  Va rädd om dej.

 • Annika

  >Åh, ja, så vackert. Det är precis så det är. Jag har det men ändå inte… 120 mil bort befinner sig min kärlek och min bästa vän, skrattet och pratet och myset… så klart glad för att jag hittat honom men en jobbig situation ändå. Håller tummarna för att din avsedde dyker upp snart, när du minst anar det.

 • frida

  >Gör ett försök att ge en sån där kraftkram som bara ett par starka, kärlekfulla armar kan göra. Du saknar helt rätt saker, för det är så ljuvligt som det är. It will come, det kommer.

 • Magdalena

  >I brist på lämplig kandidat sänder jag dic en massa kramar.
  Ville tipsa om finks dokuemtär på SVT om vandring till Santiago de C. 8 avsnitt jag råkade se nr 5 igår – intressant för mig som drömmer om en sån vandring, kanske även för dig som vandrat denna.

 • Irina

  >Åh, du och personen ditt hjärta väljer att slå kullerbyttor med kommer verkligen att ha kul ihop. Tänk på att det finns hur många som helst som drömmer om precis samma sak som du – och att ni passerar varandra på gatan varje dag. Start smiling! 🙂

  Under tiden… en stor kram från din bloggkollega! 😀

 • Anonymous

  >Det är detta som gör dig så speciell! Att förstå att kärlek handlar exakt om dessa saker och att njuta av det varje sekund man spenderar tillsammans. Din tid kommer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.