mitt Stockholm

>La Clique…I´m knocked!

>

Igår kväll fick jag en fin tidig födelsedagspresent av en fin kollega…
Jag har minst sagt svårt att sätta ord på upplevelsen, och jag har inte smält den riktigt än. Det enda jag kan säga är att du ska skynda dig till Tyrol för att se La Clique – det är sista veckan de är i Stockholm och man får inte missa det!
La Clique är det sjukaste och mest imponerande jag har sett på länge, kanske någonsin. Det är människor som motarbetar tyngdlagen. Utför akrobatik som knappt är möjlig. Använder kroppsdelar på ett sätt som inte hör hemma på jorden. Lägg till lite (ganska mycket) naket och lite Carl-Einar Häckner och du har en show som får dig att sitta med hakan vid knävecken i ett par timmar…
Man kan liksom inte krypa igenom ett 25 cm stort tennisracket! Man kan inte heller göra en turkish get up med en människa! Eller gömma en näsduk någonstans när man är naken. Eller spinna 10-15 rockringar runt kroppen samtidigt. Snälla, ta chansen och gå och se detta spektakel, det är helt utomjordiskt och bara helt fantastiskt! Jag är golvad.
TACK J för en annorlunda och väldigt fin present!
Foton: Snodda på nätet. Fotografering förbjuden under showen…

2 kommentarer

  • sofie

    >Jaaa, visst var den bra!!!
    Skrattade så jag hade ont i magen två dagar efteråt.
    Min enda invändning är att om man nu ska ha med helnakna kvinnor i showen så tycker jag gott man kan ha med en och annan helnaken man. Rätt ska vara rätt liksom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.