träning träningsinspiration

>Lera, svett och regn…en perfekt tisdagskväll!

>Armhävningar med klapp, burpees, utfallshopp, flyes med leriga stenar, axelpress med blöta bildäck, utfallsgång…1 minut på varje station, en halv minuts vila emellan. Lägg till regn, vått gräs, lera och mörker. Kör två varv (mörkret ”räddade” oss från att köra tre…). Avsluta med parövningar med rep…hammercurl, tricepspress och enarmsrodd. Träningsvärk – check!

Frida fin och Bengt från Scandscape bjöd igår kväll in ett gäng träningshungriga tjejer (var är alla killar?) till Bosön för att svettas med Soheil och Antonio. Vår uppgift var att testa deras koncept Outdoor Crosstrainingvilket vi gjorde med besked. Vi körde tills mörkret satte stopp, och jag tror att vi alla var lika lyckliga i kroppen när vi åkte hem, trots genomblöta och leriga kläder, myggbitna anklar, mascaran halvt nere på kinderna och trötta muskler. Otroligt skönt att få köra slut på sig ute i friska luften!
Måste säga att jag verkligen gillar Scandscapes affärsidé – att anordna träningsresor i Sverige som inte kostar skjortan. Vem har sagt att man måste åka ett halvt varv runt jorden för att få bra träning och en skön reseupplevelse? Under två helger nu i höst kommer Solbacka att gästas, och hade jag inte redan haft planer för båda helgerna (typiskt!) så hade jag garanterat åkt med!
Tack snälla Bengt (och Frida såklart!) för en härlig höstkväll i regnet! Många nya härliga kontakter knöts, och mina intervaller på löpbandet idag kommer att vara mer fostrande än någonsin…
Foton: Privata. Det är inte snö på den första bilden, även om det inte hade stoppat oss…

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Emliscious
  15 september, 2010 at 07:44

  >gud vad kul ni verkar ha haft! =) härligt!!

 • Reply
  Ulrika
  15 september, 2010 at 07:57

  >Åh! Precis sån träning som jag älskar. Hoppas det kommer fler liknanade tillfällen. Får snacka lite med Frida tror jag. 😉

 • Reply
  Heidi
  15 september, 2010 at 08:09

  >Bra sammanfattat! Kul att ses igår!

 • Reply
  Anonymous
  15 september, 2010 at 08:45

  >Haha, otippat att du hittade dit igår! Inte alls likt dig 😉

 • Reply
  Sofy
  15 september, 2010 at 08:50

  >Grymt bra!

 • Reply
  Ellinor
  15 september, 2010 at 08:56

  >Roligt att testa på någonting nytt!
  Sverige har verkligen mycket att erbjuda, på många plan, och man behöver faktiskt inte åka så långt eller punga ut med särskilt mycket pengar för att få ta del av upplevelsen.
  Kram

 • Reply
  Marie
  15 september, 2010 at 18:48

  >Roligt att träffas igår, även om vi inte hann vara så sociala utöver alla utfall och armhävningar som gjordes… 🙂

 • Reply
  Frida
  16 september, 2010 at 09:13

  >Kul att träffas! Skriver också under på träningsvärk…

 • Leave a Reply