i have a dream,  utbildningar

>Vansinnigt jobbigt att vila…

>

Med lite snuvig näsa, smått kli i halsen och magisk träningsvärk ställde jag förnuftigt nog in min planerade löpbandsmil idag. Sjuk finns inte i min planering och med tanke på att jag har tränat en sisådär 11 timmar de senaste tre dagarna så kunde jag väl med gott samvete lämna kroppen ifred för en sekund…
Det ”lugna” substitutet hette sojalatte på nya Waynes (med utsikt över Hötorget) och högskoleprovsplugg. Frågan är dock om inte det var bra mycket jobbigare att läsa i min bok än vad den där milen hade varit att genomföra… my god vad mycket man har glömt på några år! Alltså…Pythagoras sats, ekvationssystem och exponentiell tillväxt…behöver jag säga att jag är mer än glad över att det är ganska långt till den 23 oktober?
Wish me loads of luck, för jag tänker göra mitt bästa resultat någonsin, punkt slut.
Foto: Privat. En vanlig syn en månad framöver…

4 kommentarer

  • "oroshjärta"

    >Lycka till! Jag är med på "ofrivillig vila" förutom mina egna klasser så är det vila som gäller. Nyc gjorde mig snorig;)
    KRAM!

  • soffan

    >Good luck!! Själv har jag bara skrivit HPet en gång för typ tusen år sedan, men jag minns att jag tyckte att det var kul :). Och ja, jag är OCKSÅ sjukt nyfiken på vad det ska leda til!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.