hurra,  underbara lillebror

>Denna dag, en mycket speciell dag.

>

29 oktober 1980 – dagen då en pyttepytteliten krabat föddes. Nej, man är faktiskt inte särskilt stor när man är strax över 40 cm lång och får plats i en skokartong…
Han skulle egentligen ha kommit ett par månader senare, men hade han gjort det hade liksom hans födelsedag och julafton krockat med varandra. Jag är säker på att det var så han tänkte, och jag är glad att han gjorde det. Annars hade jag liksom inte haft någon lillebror att gratulera på 30årsdagen just idag.

Min lillebror, som i och för sig är över ett huvud längre än mig, fyller år. Vad han betyder för mig och vad vi har gått igenom under alla dessa år tänker jag inte ens gå in på, det inlägget blir för långt för alla att läsa och jag kommer förmodligen att börja gråta.
Jag nöjer mig därför med att utbringa ett fyrfaldigt leve…han leve………………………..hipp hipp…………………………

huRrA HuRrA hUrrA HUrRaaa!
Presenten? Lugn…den kommer när det är dags…
Foto: Privat. Helena och lillebror. Jättemånga år sen…

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.