träning

>10 dagars vila…

>

Ja, det är sant. Jag har vilat från träningen i 10 dagar, och det är förmodligen något typ av personligt rekord. Min helg i Dalarna blev som planerat spiken i kistan för bacillerna och jag vaknade imorse och konstaterade att jag nog faktiskt är frisk nu. Ja ja, lite snorig fortfarande, men kroppen känns bra. Behöver jag ens försöka förklara hur glad jag är över att få träna idag?
Bara ett litet problem återstår…att kunna börja lugnt, och jag ska verkligen försöka göra mitt bästa trots att jag kände att jag ville börja bolla med varenda vikt på gymmet redan vid 6 imorse när jag klev in på jobbet. Wish me luck…

Vad tränar ni idag?
Foto: Privat. Glada flaskor som bor på Balance City.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  "oroshjärta"
  22 november, 2010 at 09:37

  >Ha ha ta det så lugnt DU kan;)…Ja ska hinna med lite egen träning idag iform av pilates.
  Kram! Är det på Balance du jobbar?

 • Reply
  Paula
  22 november, 2010 at 09:51

  >haha klart du är peppad när du inte fått träna på så länge men bättre att ta det lugnt än att överträna dig så du blir skadad/sjuk igen, eller hur 😉 idag tränar jag inget alls, förutom lite lätt promenad. jag trampade nämligen på en spik i helgen som gick in i foten så det gör svinont när jag går.. 🙁

 • Reply
  Helena
  22 november, 2010 at 10:12

  >Oroshjärta – jobbar på Master Training, vägg i vägg med Balance… 🙂
  Paula – krya på foten!

 • Reply
  Miss Agda
  22 november, 2010 at 11:13

  >Härligt att höra! Jag känner mig också frisk nu, men vågar inte ropa hej än och iaf inte träna än…
  Stor måndagskram!

 • Reply
  Dea
  22 november, 2010 at 11:24

  >Jag har varit ute och traskat i 60 min och så blir det ett tungt styrkepass efter lunch. Kul att du är på benen igen!

 • Reply
  "oroshjärta"
  23 november, 2010 at 18:32

  >Master training är det Danielsgym? Är det bara gym eller har ni klasser med?
  Kram!

 • Reply
  Helena
  23 november, 2010 at 20:02

  >Det är Daniels gym… Inga klasser, bara gym…det räcker bra. 😉

 • Leave a Reply