glädje

>101101

>November. Älskad av mig, hatad av andra. Kan faktiskt inte tänka mig en bättre månad för att tillåta sig att stanna inomhus, tända en massa ljus, dra på sig sina slitna mysbrallor och bara vara. Bara vara hör ju inte till min starkaste gren, men den här månaden ska jag verkligen försöka bli bättre på just det. Bara vara.
Plugget är över, kalendern är mindre fulltecknad än på länge och jag känner för första gången på länge ett skönt lugn i kroppen.

Mysmånaden november (kom igen, den är mysig!) börjar med en bra och lagom planerad vecka. Måndagen kommer att innehålla träning, fotostudiobesök och syskondate. Tisdag kväll blir ett vansinnigt efterlängtat steg tillbaka till det förflutna, träning med min bästa vän för en instruktör jag saknar. Onsdagen är förutom jobb skönt obokad. På torsdag ska jag försöka agera framför en kamera med ett skönt gäng och förmodligen ge mig ut på ett nytt långpass i löparmundering. Fredagen är otroligt efterlängtad, jag och fina Åsa drar äntligen på minisemester till Göteborg och kommer att spendera hela lördagen med svett och endorfiner på The Convention! Söndag då? Tom kalender. Tom och helt öppet för anything to happen

Hur kan man inte älska den här månaden?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.