glädje,  träning,  underbara lillebror

>Tadaaaaa – en lovely tisdag!

>

Som ett pärlband radar jag upp den ena bra dagen efter den andra…otroligt vad nöjd man kan vara för småsaker när man har varit sjuk och äntligen blivit frisk!

Just idag är jag nöjd med min efterlängtade och kolsvarta promenad till jobbet klockan 5 imorse, ännu en kul dag på jobbet med underbara kollegor (finns det några bättre?), ett skönt träningspass bestående av en halvmil på löpbandet och brinnande axlar…och sist men inte minst en skön fika med lillebror där både träningsprogram (hans, inte mitt…och han kommer att få ont!) och julklappsplanering bockades av. Klapparna den här julen tar priset i planering, minst sagt…

Vad är du nöjd med idag?
Foto: Privat. Fika…och nej, muffinsen är inte min. Den 7 december lyser i min kalender och fram till dess får jag hålla mig borta från godsaker…

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.