älskade familjen,  sjukdom

>Välbehövliga ord med mitt morgonté

>

Jag skriver återigen sjuk i kalendern, och eftersom det har varit orimligt många sådana dagar den här hösten och vintern gick jag idag till läkaren för tredje gången sen i oktober. Skillnaden idag var dock att jag hade vägrat att gå hem med de klassiska orden ”alla är sjuka nu, det är bara att gå hem och vila”.
Som tur var behövde jag inte det, läkaren tog mig på allvar och alla möjliga blodprover är nu lämnade för analys. Nu måste det bli ordning en gång för alla…längtar tillbaka till min starka och välmående kropp!

Men vem är jag att gnälla på min sjuka kropp när mormor ligger där hon ligger? En envis förkylning bleknar minst sagt i jämförelse…
Hon gör dock framsteg och jag känner stort hopp om att hon ska komma tillbaka till oss igen, så bra hon kan. Fick ett mms från mamma igår med en bild på ett leende penntroll som fick mig att börja gråta. Att hon ens orkar le i sin situation, det säger en del om hennes styrka och envishet… ♥

Let only good thoughts be within you. Det är lättare sagt än gjort, och ibland behöver man en påminnelse.
Foto: Privat. Rätta ord i rätt tid.

6 kommentarer

 • soffan

  >Man FÅR lov att tycka det suger att vara sjuk, även om det finns andra som är ännu sjukare. Krya på dig fina Helena, och krya på mormor också! <3

 • Ulrika

  >Stackare.. låter som den omgång med förkylningar jag hade under ett halvår under våren. Kan trösta dig med att efter tredje gången jag gick till läkaren och också fick ta en massa blodprover så försvann evighetsförkylningarna. Blodproverna visade dock att jag var fullt frisk, vilket jag faktiskt börjat tvivla på vid det laget. Men en lättnad att få det svart på vitt iaf.

  Krya på dig! Kram

 • Ellinor

  >Jag blir alltid sjuk efter en stressig period, vet inte om det kan ha något med det att göra? Skönt i alla fall att få prata med en läkare som tar ens oro på allvar. Hoppas att ni får rett ut detta en gång för alla nu och att du snart är pigg och kry igen!
  Kram

 • Miss Agda

  >Stackars lilla vännen, krya på dig och låt 2011 bli året då du unnar dig massor av vila och stressfria dagar och bara saker som din kropp mår bra av! Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.