blueberry lifestyle,  löpning,  stockholmstips,  styrketräning

Bubblande vecka!

FörstTACK för alla fina kommentarer i samband med flytten hit! Hade jag kunnat ha inflyttningsfest på bloggen hade jag bjudit in er alla rakt av! Det känns bra att vara här och jag känner mig taggad att skriva…har en hel del grejer som ligger och väntar på att få nå ut till er…

Second – ledsen att jag har varit lite frånvarande. Jag har haft fullt upp här på utsidan och har hittills samlat på mig så många sköna glädjeämnen den här veckan så att jag skulle kunna lägga mig platt och inte göra någonting alls fram till söndag.
Så vad har hänt? Jag har äntligen kommit igång med träningen (tre pass hittills den här veckan) och jag är fortfarande frisk. Jag har varit hembjuden på middag hos en vän jag inte träffat på länge, jag har promenerat runt halva stan med en annan long gone kompis, jag har klämt in en spontan utekväll (som började med ”vi tar ett glas vin”) på ett av favorithaken…och då är det ändå bara torsdag.

Dagen idag har börjat precis hur bra som helst. Klockan stod som vanligt på strax innan fem…okristligt tidigt men jag var pigg som en mört och har varit det resten av arbetsdagen. Fick till ett skönt pass efter jobbet bestående av 5 km löpning, axelpressar med stång, excentriska chins (med påhejande kollega som körde sk*ten ur mig) och magträning. Känner av mitt krånglande vänsterben när jag springer och jag är väldigt rädd för att min mara i vår ligger i riskzonen…ska kolla upp det på riktigt nu. En till sommar utan löpning kommer jag inte att överleva, punkt slut.

Nu sitter jag och tar igen mig på Blueberry, som kan vara ett av stans bästa ställen i stan när det kommer till nyttiga och sjukt goda små måltider. Dagens fynd bestod av ”acai special”, en helt ljuvlig liten burk med mumsigheter…acai mixat med en massa bär, toppat med Blueberrys granola, banan och kokos. Magiskt gott!

Och det är ju inte så att torsdagen är slut ännu…oh no, nu väntar förhandsvisning av ”Love and other drugs” med Jake Gyllenhaal (mums), och jag har lyckats få med lillebror på tjejfilm. Lovely!

Hur har er vecka varit so far?

2 kommentarer

  • Erika

    Hittills; trots annalkande förkylning och en helt uppf*ckad skuldra – helt fantastisk. Den här veckan äger! Sköna häng, sköna människor och bara soft!

    Fast det vet du ju redan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.