Okategoriserade

Förälskad

Ja, det är precis vad jag är i den här dagen. Jag är förälskad i fredag den trettonde.

Jag blev förälskad i min frukost imorse. Förälskad i den totalt avkopplande tågresan. Förälskad i sol – och kaffepausen i Karlstad. I det lilla stationshuset som mötte mig när jag kom fram.

Förälskad i taxichauffören som blev överlycklig över dricksen (som hon uppenbarligen aaaldrig får annars) som jag och mitt spontana taxisällskap i form av två äldre damer gav henne. I min lunch med utsikt över Fryken. I vilostunden i stolen mitt i ingenting. I mitt rum, mitt jättestora rum…och min powernap på eftermiddagen.

Löprundan i kuperad skog med Rubin McRae. Tystnaden. Föreläsningen om funktionell träning med José. Rubins spontana och mycket intressanta tips till mina benhinnor (återkommer i frågan). I inspirationen man kan få av att träffa en 18-årig tjej som satsar på 2,40 på maran(!).

Förälskad i en ångkokt torsk. Ett glas Riesling. Och en spontan stund i jacuzzin efter den tredje och sista rätten.

Helgen har knappt börjat, och jag är redan såld. Imorgon har jag smugit in ett extra pass, utöver det tänkta schemat, med Rubin och ett par andra innan frukost – kan knappt vänta! Nu…kudden.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sandra
  13 maj, 2011 at 22:16

  Åh vad jag blir avundsjuk!!! Njut i massor (och lite till mig också).

 • Reply
  mamma
  13 maj, 2011 at 22:30

  Njut nu min kära….de e du värd 🙂
  Ha en avkopplande helg…stora kramar 🙂

 • Reply
  Ellinor
  14 maj, 2011 at 09:05

  Vilken fantastisk dag du verkar ha haft och vilken underbar känsla du förmedlar!
  Hoppas du får en fortsatt härlig helg.
  Stor kram

 • Reply
  i min lilla lilla värld
  14 maj, 2011 at 20:46

  hihihi Du gör MIG förälskad

 • Reply
  Karin - FitnessochHälsa
  15 maj, 2011 at 17:24

  Jag förstår att du älskar en fredag den trettonde som den du hade! Verkar som att du har haft en super helg!

 • Leave a Reply