Okategoriserade

Förälskad

Ja, det är precis vad jag är i den här dagen. Jag är förälskad i fredag den trettonde.

Jag blev förälskad i min frukost imorse. Förälskad i den totalt avkopplande tågresan. Förälskad i sol – och kaffepausen i Karlstad. I det lilla stationshuset som mötte mig när jag kom fram.

Förälskad i taxichauffören som blev överlycklig över dricksen (som hon uppenbarligen aaaldrig får annars) som jag och mitt spontana taxisällskap i form av två äldre damer gav henne. I min lunch med utsikt över Fryken. I vilostunden i stolen mitt i ingenting. I mitt rum, mitt jättestora rum…och min powernap på eftermiddagen.

Löprundan i kuperad skog med Rubin McRae. Tystnaden. Föreläsningen om funktionell träning med José. Rubins spontana och mycket intressanta tips till mina benhinnor (återkommer i frågan). I inspirationen man kan få av att träffa en 18-årig tjej som satsar på 2,40 på maran(!).

Förälskad i en ångkokt torsk. Ett glas Riesling. Och en spontan stund i jacuzzin efter den tredje och sista rätten.

Helgen har knappt börjat, och jag är redan såld. Imorgon har jag smugit in ett extra pass, utöver det tänkta schemat, med Rubin och ett par andra innan frukost – kan knappt vänta! Nu…kudden.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.