Okategoriserade

Relaxar

Igår var första dagen som jag inte kände någonting i kroppen av att jag sprang två varv runt Stockholm i lördags. Helt otroligt egentligen, att jag bara fyra dagar efter ett marathon känner mig helt fit for fight igen, nästan redo att göra det igen. Ja, jag skulle iallafall ge mig på en liten löprunda i solen idag om det inte vore för att en liten post marathon-förkylning har tagit över kroppen. Det verkar inte bara vara jag som har åkt på den dock. Anna känner av den, Alex likaså…så jag är i gott (och snabbt!) sällskap.

Gott sällskap eller inte…det känns ändå inte så värst bra planerat med den här snoriga känslan och en ledig långhelg i kalendern. En massa timmar att fylla med, vad jag hade tänkt, fysisk aktivitet. Långa promenader och lätt löpning i solen liksom…men icke. Istället får jag väl ta mina tjugo steg ner till gräsmattan vid vattnet och lägga mig på en filt. Har en rejäl hög tidningar som ligger olästa och Spotify är ju fullt med bra musik som kan göra mig sällskap. När rastlösheten blir för stor får jag helt enkelt titta på min medalj och påminna mig själv om varför kroppen är lite ”trött” och varför jag ligger där jag ligger. Det funkar nog.

Värd att vila för.

Hur mår ni andra idag – fem dagar efter maran?

6 kommentarer

 • John M

  Jo tack bra, känner knappt av den. Skulle kunna säga att maran gick mig förbi… 😉 Bra jobbat förresten 🙂

 • Karoline

  Häftigt hur snabbt kroppen återhämtar sig, hade jag inte varit med barn hade även jag sprungit för första gången i år. Men men det kommer ju fler tillfällen.

 • Erika

  Underbara du. Starka du. Jag har också en post (flytt-)marathonförkylning som ska läkas.

  Jag vet inte riktigt vad jag gjorde innan jag började läsa din blogg eller lärde känna dig. Idol och livscoach. Så.

 • Ann

  Fina fisken!! Rekar inför Lidingöloppet minnsann… Förra året blev jag superförkyld oxå, men har klarat mig hittills i år. Inte ropa hej! Låter mysigt där på filten, ska nog härmas lite här jag. Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.