konsert,  Okategoriserade,  resor

Jag hänger i regnet…

…i Amsterdam ett par dagar och kommer att vara lite osynlig. Ha semester på riktigt så att säga.

Ösregn och gråa skyar så långt ögat når, men vad gör det när man har bästa moster med sig och bor på ett bra hotell där jag har sovit som en prinsessa i jättemånga timmar, och som precis har serverat oss en fantastisk frukost? Och när vi dessutom har Robbie Williams live (ja ja…tillsammans med Take That, men de andra fyra känns som ett bihang…) på Amsterdam Arena att se fram emot ikväll? Inte mycket. Jag njuter av varje sekund och ser fram emot min första utomhuskonsert iklädd poncho. Man lär sig något nytt varje dag liksom.

20110718-121511.jpg
Världens skönaste hotelltofflor.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.