konsert Okategoriserade resor

Jag hänger i regnet…

…i Amsterdam ett par dagar och kommer att vara lite osynlig. Ha semester på riktigt så att säga.

Ösregn och gråa skyar så långt ögat når, men vad gör det när man har bästa moster med sig och bor på ett bra hotell där jag har sovit som en prinsessa i jättemånga timmar, och som precis har serverat oss en fantastisk frukost? Och när vi dessutom har Robbie Williams live (ja ja…tillsammans med Take That, men de andra fyra känns som ett bihang…) på Amsterdam Arena att se fram emot ikväll? Inte mycket. Jag njuter av varje sekund och ser fram emot min första utomhuskonsert iklädd poncho. Man lär sig något nytt varje dag liksom.

20110718-121511.jpg
Världens skönaste hotelltofflor.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  oroshjärta
  18 juli, 2011 at 10:10

  Må alla orimliga himlar öppna sig för dig.

 • Reply
  soffan
  18 juli, 2011 at 11:10

  Jag älskar ditt liv! När jag blir stor vill jag bli som du 😀 . ( Ja, jag vet att du är ett par månader yngre än jag. Ändå. 😛 )

 • Reply
  Träningsglädje
  18 juli, 2011 at 12:28

  åh. är det ett bra hotell som skulle funka i marasammanhang? de verkar ha sköna tofflor iaf…

 • Reply
  M
  18 juli, 2011 at 15:46

  Åh vad härligt! Hälsa från mig! 🙂

 • Reply
  Jojohanna
  18 juli, 2011 at 17:33

  Men lovely! Ha en härlig Hollandssemester. Och jag är förresten benägen att hålla med Soffan.. 🙂

 • Reply
  Ellinor
  18 juli, 2011 at 20:33

  Låter underbart!
  Njut, bara njut, det är du värd!
  Kram

 • Leave a Reply