GoCoCo,  Okategoriserade,  välgörenhet

En vecka kvar…

Oktober, alias Rosa Bandet-månaden, är ju snart över. Det är dock en vecka kvar…en vecka med chansen att kunna bidra med något litet (eller stort). Själv har jag köpt Rosa Bandet-disktrasor och har numera en massa fina bröst hemma i köket. Många bäckar små…

Ett företag av många som är med och stödjer bröstcancerbekämpningen är mina strumpfavoriter GoCoCo. Under denna månad går nämligen 20% av deras inkomst till Rosa Bandet, så är det någongång ni ska unna er ett par himmelskt sköna strumpor så är det nu! Dels finns det speciella Rosa Bandet-strumpor, dels kan man t.ex. slå till på ett par No Show Cirkulation, som är mina absoluta favoriter! Tro mig, ni kommer inte att ångra er…vare sig att ni kommer att få hem världens skönaste strumpor eller att ni ger en slant till en bra sak.

Ska vi göra den här tisdagen till dagen då vi drog ett litet strå till stacken?

Mina oranga cirkulationsstrumpor igår på gymmet. Fantastiskt sköna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.