konsert

fReDaG…

Så var det fredag igen. Det är nästan så att jag får hålla med mamma; ”det är ju bara måndagar och fredagar”. Veckorna rasar förbi, men stannar jag upp och tittar tillbaka så inser jag samtidigt att jag har hinner med en hel del på dagarna och kvällarna som passerar. Den här veckan har jag ju ändå jobbat mer än heltid, hunnit med två kvällsmiddagar (efterlängtade Vapiano och hemmamys hos lillebror), ett par träningspass, ett besök på Blodcentralen för att konstatera att mitt blodvärde är högt och fint igen (yes!), åtskilliga timmar på caféer och klämt in både frisör och ett besök hos Johanna. Ser man det så kan man ju säga att det trots allt ”bara är fredag”. Hur många timmar som helst kvar på den här veckan ju! 🙂

Vad jag däremot inte har hunnit med är att sova som jag borde. Sover jag mindre än sex timmar per natt blir jag inte bra, så är det bara. Tyvärr har det blivit lite för korta nätter den här veckan, och det betalar sig idag med en smått hängig kropp, begynnande kryp i halsen och ett lite för tungt huvud för att det ska vara bekvämt. Min löpning är således inställd, gymmet ska lämnas ifred varje minut som jag inte har kunder och inatt är det sova som gäller. Punkt. Imorgon när jag vaknar kommer jag att vara pigg igen, up and running och redo för att ta mig an en helg med festligheter, klockomställning och annat.

Men. Först fredag ju. Stockholm är grått idag, lite november hänger i luften och det är lite slow started om jag ska vara helt ärlig. Ser fram emot en lugn kväll, kanske hemma i soffan eller kanske på nyöppnade Scandic Grand Central där superunga Ulrik Munther håller en akustisk(!) spelning á la MTV Unplugged ikväll…18-årsgräns för att gå och lyssna på en kille som är 17. Bara det är ju ironiskt i sig, och kanske värt ett besök bara av den anledningen? Well, vi får se om jag får feeling. Först mellis och några arbetstimmar till. 🙂

Hur har ni det?

Next step – mellis.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Träningsglädje
  28 oktober, 2011 at 11:01

  haha scandic grand central är inte så lugnt en fredag…. men säkert kul. om man orkar trängas. 🙂 ha en grymgrym helg!!

  • Reply
   Helena
   28 oktober, 2011 at 12:18

   Har förstått att det är ett rätt trångt ställe…men så länge jag kan krypa in i min egen bubbla klarar jag mig rätt bra. 🙂 Ha en fin helg du med!

 • Reply
  Emelie
  28 oktober, 2011 at 11:30

  Låter riktigt kul (och det där med sömnen är knepigt. Jag klarar mig inte på 6 timmar heller, not a chance). Ska du se Heather Nova eller Maria Mena nästa vecka?

  • Reply
   Helena
   28 oktober, 2011 at 12:08

   Heather Nova eller Roxette blir det…VARFÖR har de lagt dem på samma dag liksom? Smashing Punpkins på onsdag och Bon Iver på fredag är dock spikat…! 🙂

 • Reply
  Åsa
  28 oktober, 2011 at 12:14

  Samma för mig sömnen är galet viktig. Men av någon anledning så är det alltid den som kommer i skymundan. Mer sömn till oss. 😀 Livet är en fest! Ha en bra helg fina du. Kramar

 • Reply
  Emelie
  28 oktober, 2011 at 13:24

  BON IVER PÅ FREDAG? Hade jag missat… Jag är ju i stan, men föreläser lör-sön och ska väl preppa fre kväll… Och i valet Heather eller Roxette – Heather. Definitivt.

  • Reply
   Helena
   28 oktober, 2011 at 14:17

   Bon Iver it is….och det är slutsålt sen mycket länge… 🙁 Roxette är ju mina gamla barndomsidoler så det är inget enkelt val…även om Heather är bland det vackraste jag vet i musikväg. Svårt…

 • Reply
  Utsövd AB. « Health by Helena
  30 oktober, 2011 at 12:19

  […] kommenteratHelena om fReDaG…Emelie om fReDaG…Helena om fReDaG…Åsa om fReDaG…Helena om […]

 • Reply
  Karin
  31 oktober, 2011 at 13:51

  Åh så gott!

 • Leave a Reply