konsert

fReDaG…

Så var det fredag igen. Det är nästan så att jag får hålla med mamma; ”det är ju bara måndagar och fredagar”. Veckorna rasar förbi, men stannar jag upp och tittar tillbaka så inser jag samtidigt att jag har hinner med en hel del på dagarna och kvällarna som passerar. Den här veckan har jag ju ändå jobbat mer än heltid, hunnit med två kvällsmiddagar (efterlängtade Vapiano och hemmamys hos lillebror), ett par träningspass, ett besök på Blodcentralen för att konstatera att mitt blodvärde är högt och fint igen (yes!), åtskilliga timmar på caféer och klämt in både frisör och ett besök hos Johanna. Ser man det så kan man ju säga att det trots allt ”bara är fredag”. Hur många timmar som helst kvar på den här veckan ju! 🙂

Vad jag däremot inte har hunnit med är att sova som jag borde. Sover jag mindre än sex timmar per natt blir jag inte bra, så är det bara. Tyvärr har det blivit lite för korta nätter den här veckan, och det betalar sig idag med en smått hängig kropp, begynnande kryp i halsen och ett lite för tungt huvud för att det ska vara bekvämt. Min löpning är således inställd, gymmet ska lämnas ifred varje minut som jag inte har kunder och inatt är det sova som gäller. Punkt. Imorgon när jag vaknar kommer jag att vara pigg igen, up and running och redo för att ta mig an en helg med festligheter, klockomställning och annat.

Men. Först fredag ju. Stockholm är grått idag, lite november hänger i luften och det är lite slow started om jag ska vara helt ärlig. Ser fram emot en lugn kväll, kanske hemma i soffan eller kanske på nyöppnade Scandic Grand Central där superunga Ulrik Munther håller en akustisk(!) spelning á la MTV Unplugged ikväll…18-årsgräns för att gå och lyssna på en kille som är 17. Bara det är ju ironiskt i sig, och kanske värt ett besök bara av den anledningen? Well, vi får se om jag får feeling. Först mellis och några arbetstimmar till. 🙂

Hur har ni det?

Next step – mellis.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.