glädje

Så ja.

Livet är på rätt köl igen. Eller, det har ju aldrig varit på fel riktigt…men gårdagens förlust av min kära plånbok var väl kanske inte riktigt vad jag hade önskat. Tur att jag för längesen har slutat irritera mig över saker jag inte kan påverka, annars hade jag grämt ihjäl mig över den där skiten…nej, nu är allt spärrat och nya kort på väg, passet får agera id-handling tills jag har ett nytt körkort och pengar är ordnade tack vare bästa mamma (love you!).

Ny (riktigt uppbokad men mycket rolig) höstvecka är igång, och jag har startat den på ett för mig optimalt sätt. Sovmorgon. Lååång och iskall morgonpromenad. Träningsprogramsbygge. Ett par pt-kunder som gjorde mycket fina framsteg. Snabb och ovanligt sen egenträning i form av 5 (i mitt fall assisterade i maskin) chins, 10 armhävningar och 15 squats…så många varv som möjligt på 20 minuter (testa!). URK…jobbigt…men skönt!

Måndagens lök på laxen kom dock på posten från min vän Pär. Ett glatt kuvert som spikade planerna för kvällen den 21 oktober…en i det närmaste utsåld Elvis-föreställning i Globen here I come!

Glada Hudik Elvis Globen Pär Johansson

Tack bästa Pär – du gjorde min måndag!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.