GoCoCo,  löpning

Happy feet

Dagarna fullkomligt rusar fram just nu. Alla kunder vill svettas en sista gång innan julledigheten och all min jobbfria tid går åt till att äta, sova, träna och koordinera den annalkande ledigheten med julbestyr och allt vad det innebär. Har ingen julkänsla what so ever, men bara faktumet att det står LEDIG i kalendern fr.o.m. fredag och fram till efter nyår får mig att må bra i hela själen. Jobbet har aldrig varit roligare än nu, men jag känner onekligen att kroppen och knoppen skriker efter vila och lugn hemma i Dalarna. Längtar!

Träningen blir viktigare än någonsin för mig när det är mycket som snurrar runt huvudet och livet går i 180 km/h. Just löpningen har alltid varit min bästa mentala avkoppling, och just nu är den verkligen det mer än någonsin.
Idag unnade jag mig en lite längre lunch och 12 kilometer på löpbandet, och när jag klev av var jag totalt omstartad i huvudet och på hugget att ta tag i eftermiddagens kunder.

Men det är inte själva löpningen eller min höga arbetsbelastning jag vill fokusera på i det här inlägget, utan snarare strumporna jag hade på mig under mina 57 minuter när jag startade om hjärnan på bandet. Gococo….alltså, jag har sagt det förut och jag säger det igen – det är världens skönaste strumpor! Inte ett skav, inte ens en känsla av strumpor på fötterna…plus att de håller sig helt torra trots att svetten forsar på hela kroppen. Just nu har de dessutom 20% rabatt på hemsidan, och jag råder alla att gå in och klicka hem ett par! Ni kommer inte att ångra er, inte en sekund.

Jag tog en finfin bild på mina mindre fina ankformade fötter iklädda mina väldigt fina strumpor, men eftersom WordPress inte vill att jag ska kunna ladda upp någon bild just nu (och jag faktiskt vill gå och sova istället för att vänta på ett segt publiceringsverktyg) så kan ni klicka in er här istället och titta på dem…inte mina ankfötter alltså, utan strumporna. 🙂 Jag hade vita idag, men jag har dem i rosa också såklart. Världens skönaste, på riktigt.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.