musik

Mello kräva dessa drycker…

Jaha ja…ikväll blir det för första gången på år och dar ett uppstyrt melodifestival-häng i en soffa i stan. Sällskapet älskar musik mer än jag (och det säger en del…) och gillar hela mello-cirkusen precis lika lite…tävlingen är ju liksom inte känd för att bjuda på något högkvalitativt i musikväg direkt. 🙂 Men…än dock, det är skönt att hänga med en vän, äta lite gott och ta ett glas vin.
Melodifestivalen kommer att passera på tv:n och förmodligen utvärderas i minsta detalj….helt utan pardon. Jag har bestämt mig för att heja på Ulrik Munther, bara för att det är min kusins ena idol och för att jag faktiskt tyckte att han överträffade sig själv när jag gjorde kusinerna en tjänst och hängde med och såg honom live i vintras. Grabben är född 1994(!), har gått från lilla till ”stora” Melodifestivalen, skriver all sin musik själv och jag känner på mig att han faktiskt kommer att kunna bli något…we’ll see. 🙂

Well. Börjar kvällen med att ta ett glas antioxidantrikt glas rött med finaste E. Hon är 558 kilometer bort, men ändå. Vi skålar via Facebook – det är ju trots allt 2012. 🙂

Tittar ni på mello ikväll?

Virtuell skål till er alla!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.