blueberry lifestyle

Hej coren – det är fredag!

Jag har väldigt svårt för ordet fredagsmys. Det ligger så mycket jag-lever-bara-för-helgerna-och-mina-tacos-känsla över hela grejen…kanske är det bara för att jag inte har någon familj och barn som faktiskt uppskattar en avslappnad och extra glad fredags-förälder hemma i soffan, inte vet jag. Fredagsmys är hur som helst inte mitt favoritord och jag använder det aldrig annat än i smått ironiska sammanhang.

Fredagsfys är dock något helt annat – det ägnar jag mig mer än gärna åt! De senaste veckornas fredagsfys har bestått i älskade hatade backintervaller, men den här fredagen blev ett undantag. Jag har känt mig lite seg i kroppen den här veckan, och eftersom gårdagens 7,5 kilometer i ganska högt tempo fortfarande smyger runt i benen unnade jag mig själv ett myspass i gymmet.Ett par kilometer i lufstempo på löpbandet och några styrkeövningar för överkroppen i lugnt och fint tempo, med ett par fredagsglada pratpauser med kunder och kollegor (hej träna på jobbet…) mellan seten. Lite sådär lagom idag kände jag.

Myset tog dock tvärslut när jag attackerade Bosu-bollen för att ge magen en omgång, och efter ett par set crunches och alldeles för långa stunder av statiska balansövningar var den brännande mjölksyran ett faktum i hela coren. Så mycket för det fredagsmyspasset. Jag firade den träningslugna fredagen i solen med en Green Greek-sallad från Blueberry (som i sommar öppnar på centralen – grattis alla genomresande!) – och redan där under tidig eftermiddag var min dag gjord. Krossar dessutom Sverige England i fotboll om några timmar så känns dagen faktiskt näst intill felfri.

Skakig bild tagen av skakiga armar.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.